Cybex Lemo

Cybex Lemo är en praktisk och stilren barnmatstol som följer barnet från nyfödd ända upp till vuxen ålder. Med fokus på användarvänlighet och hållbarhet erbjuder Lemo en lösning för föräldrar och barn som främjar en lugn och praktisk hemmamiljö. Fotstödet är höj och sänkbart för att passa det växande barnet och ge en ergonomisk bekväm sittplats. Alla delar är tillverkade i praktiskt material som är enkelt att hålla rent.

Lemo är stabil och trygg matstol för bebisar och barn i alla åldrar. Tillbehör som bygel, newborn-insats och matbricka kan enkelt klickas fast eller tas bort utan verktyg.  Tippskydd på bakbenen ingår och med hjälp av de små hjulen så kan du lätt och enkelt förflytta stolen i hemmet. 

Nyfödd-insatsen Lemo Newborn Babysitter kan både fästas på matstolen när en mysig familjestund kring bordet väntar, samt placeras fristående på golvet och användas som en vanlig babysitter. 

Bygel och matbricka används från det att barnet kan sitta upp själv och har en stadig hållning i rygg och nacke. Kring 3 års ålder är barn vanligtvis redo att sitta utan bygel och bricka samt kliva upp och ned själv.
Visar 1-16 av 16 artiklar
Logga in