Cybex Priam barnvagn

Cybex Priam 2020 är en elegant, funktionell och tålig barnvagn med genomtänkt design ned i minsta detalj. Den är enkel att fälla ihop och med sina små mått ihopfälld passar den perfekt för dig som vill ha en nätt och smidig barnvagn för nyfödd. Dessutom kan du fälla ihop den med en hand! När det är dags att byta till sittdelen så får du ut maximal smidighet av din Priam. Du kan nämligen vika ihop barnvagnen med sittdelen på. Sittdelen är vändbar och ryggstödet går att fälla ned plant, till fullt liggläge. Chassiet är tillverkat av aluminium med justerbart teleskophandtag, och hjulen är punkteringsfria i gummi av mycket bra kvalité. Korgen under vagnen är rymlig och du kan där förvara dina saker lättåtkomligt. 

Gör det enkelt för dig och välj ett av våra färdiga barnvagnspaket med Cybex Priam, eller kombinera ihop din vagn själv. Du kan välja mellan flera olika färger på chassi, sittdel och liggdel. Kika gärna på våra travel system paket med barnvagn och bilstol. Ett bra sätt att vara säker på att allt passar ihop. 
Hos oss kan du också köpa matchande barnvagnstillbehör från Cybex, som skötväska, parasoll, åkpåse och en praktisk mugghållare.
Vill du ha råd och hjälp när du köper Cybex Priam? Ring oss på 054-525310 Vi hjälper gärna till. Visar 1-25 av 25 artiklar
Cybex Priam Inkl. Cybex Cloud Z Babyskydd
REA
Flera färger
19436 kr 21595 kr
Cybex Priam, Aton 5 & Adapter
REA
Välj chassi och textilfärg
fr. 15563 kr fr. 17292 kr
Cybex Priam Duovagn
REA
Finns i flera färger
fr. 14127 kr fr. 15697 kr
Cybex Priam Liggdel Lux
Finns i flera färger
4299 kr
Logga in