Cybex Cloud G i-Size Plus Moon Black
Cybex Cloud G i-Size Plus Moon Black
Cybex Sirona G i-Size Plus Moon Black/ Svart

Cybex Sirona G i-Size Plus Moon Black/ Svart

Cybex
3399 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Sirona G i-Size Plus Moon Black/ Svart

  CYBEX är stolta över att presentera ännu en ADAC-utmärkelse - Sirona G i-Size! Den bakåtvända bilbarnstolen med bas som har tilldelats ett imponerande betyg på 2.3 (”Bra”) i kategorin för bilstolar för småbarn. Sirona G i-Size är den andra bilstolen i G-Line familjen. Tillsammans med den 360° roterande Bas G skyddar den ditt barn upp till 4 års ålder med en säkerhetsnivå som är 50 % högre jämfört med en framåtvänd stol. #CYBEXGold #CYBEXSironaG #CYBEXFamily #CYBEXCarSeat

  Cybex Sirona G i-Size Plus är en bakåtvänd bilstol som kan användas från ca 6 månader upp till 105 cm (ca 4 år). Den är utrustad med en innovativ roterande mekanism som låter dig rotera bilbarnstolen 360°. Du kan alltså på ett väldigt smidigt sätt lyfta ur eller spänna fast ditt barn i stolen.

  Nackkudden är höj och sänkbar i 12 olika lägen vilket gör att den här stolen växer med ditt barn - det enda som behövs för att justera detta är ett enhandsgrepp.

  Den här stolen är godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden i-Size och har utökat sidokrocksskydd. Basen Base G fästs med isofix-fästen vilka indikerar när bilstolen är rätt monterad. Supersmidigt och en extrasäkerhet för tryggt bilåkande.

  Tyget i sitsen är i ventilerande material och meshen bidrar till att barnet får svalka och slipper bli för varm.


  Egenskaper

  - Vridbar -för enklare i- och urlastning
  - Extra sidokrockskydd
  - Ventilation runt sidokollision skydden
  - Tillåter bakåtvänt åkande till ca 4 års ålder och 19 kg (61-105 cm)
  - Enkel montering av basen med isofix
  - Indikatorer visar att stolen är rätt monterad
  - I-Size godkänd
  - Ventilation runt sidokollision skydden
  - Ventilation i stolen (mesh struktur)


  Sidokrockskyddet absorberar kraften vid eventuell sidokollision leds effekten från krocken bort från ditt barn. Tillsammans med det energiabsorberande skalet skyddas ditt barn i alla situationer. 

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Färg: Svart
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Bakåtvänd bilbarnstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 523001207

Se fler varor

Logga in