26
Cybex Solution S2 I-Fix Moon Black
Cybex Solution S2 I-Fix Moon Black
Cybex Solution S2 I-Fix Moon Black
Cybex Solution S2 I-Fix Moon Black
Cybex Solution S2 I-Fix Moon Black

Cybex Solution S2 I-Fix Moon Black

Cybex
2295 kr / 1700 kr
2295 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Solution S2 I-Fix bältesstol, Moon Black

  Cybex Solution S2 i-Fix är uppföljaren till den populära Solution S och är en mångsidig bilbarnstol som kan anpassas efter ditt barns behov. Den är utrustad med ISOFIX-fästen för snabb och smidig installation och ett linjärt sidokrockskydd så ditt barn sitter säkert under hela bilturen. Solution S2 i-Fix ingår i Cybex populära Gold-serie.

  Solution S2 i-Fix är designad för att kunna växa i takt med ditt barn från 4–12 års ålder och ställer automatiskt in höjd- och breddinställningarna när du justerar nackstödet i ett av dess tolv lägen. Du ställer enkelt in den efter ditt barn med bara en hand. Det patenterade nackstödet är fällbart och förhindrar att barnets huvud tippar framåt när hen sover. De tjocka säkerhetskuddarna ser även till att huvudet är i en säker position vid eventuell olycka.

  Det linjära sidoskyddet är redo att användas utan extra installation och tillsammans med den energidämpande stommen absorberar de kraften som uppstår vid eventuella kollisioner och reducerar kraften med ungefär 25 %.

  Solution S2 har även ett integrerat ventilationssystem som förhindrar att barnet blir för varmt i stolen och bidrar till en behaglig åktur även under längre sträckor.

  - Passar för barn från 100–150 cm (ca 4–12 år)
  - Linjärt sidokrockskydd
  - Energiabsorberande stomme
  - Fällbart ryggstöd
  - Extra brett säte
  - Justerbart nackstöd i tolv lägen
  - Luftventilationssystem
  - ISOFIX
  - Växer med barnet

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Färg: Svart
  Se mer produkter från detta varumärke:: Cybex
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Framåtvänd bältesstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 522002260

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in