X

Användarnamn


FRI FRAKT
Vid köp över 500 kr
MENY
Bonus Kr
Dr Brown´s Nappflaska Options Standard 2-pack 120 ml i gruppen Baby & Barn / Äta & dricka / Nappflaskor & muggar hos Köpbarnvagn.se (072239306192)
Dr Brown´s Nappflaska Options Standard 2-pack 120 ml

Dr Brown´s Nappflaska Options Standard 2-pack 120 ml

159 kr
Dr Brown
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
072239306192

Dr Brown Nappflaska Options 120 ml, Smal Hals, 2-pack

Små barn lider ofta av magbesvär med gasbildning, t ex kolik efter flaskmatning. Detta är ett av de vanligaste problemen som föräldrar har med små barn som matas med flaska. Dr Brown Options minskar risken för kolik, kräkningar, rapningar och tarmgaser.

Dr Brown är en av de mest meriterande märkena som ligger längst fram i forskningen när det gäller att eliminera luftbubblor och vakuum i flaska. Efter många års forskning utvecklades därför Dr Brown´s Options nappflaska med nytt ventil- och luftningssystem.

Det unika systemet består av en patenterad invändig luftventil som tar bort luftbubblor och vakuum i modersmjölken eller vilken annan vätska som helst. Detta minimerar risken för att barnet sväljer luft, som i sin tur leder till minskad risk för magknip och kolikartade besvär.

Ventilsystemet förhindrar att luft blandas med mjölken och att vakuum bildas när ditt barn äter. Fördelen med att hålla luft separerad från mjölken är att det hjälper till att bevara viktiga näringsämnen såsom C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin samt lipider. Flaskan går att använda med eller utan ventilsystemet.

Dr Brown´s flaska är fri från BPA, PVC, Bly och ftalater. Smal hals och rymmer 120 ml. Levereras i 2-pack med dinapp storlek 1 som kan användas från nyfödd.

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även:
Bugaboo Cameleon 3 Sufflettfästen
Lagerstatus
Bonus Kr
199 kr
Joolz Day Bilstolsadapter
För MaxiCosi & BeSafe
Lagerstatus
Bonus Kr
399 kr
NUK Vällingdoserare Blå
Lagerstatus
Bonus Kr
89 kr
Eisbärchen Solskärm Svart
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr
Nagelvårdsset Minime Blå
Lagerstatus
Bonus Kr
39 kr
69 kr
Kam & Borste Ljusblå
Lagerstatus
Bonus Kr
29 kr
89 kr
BOZZ Flaskvärmare
Lagerstatus
Bonus Kr
89 kr