Dr Brown´s Nappflaska Options 60 ml | Nappflaskor & muggar - Ät
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Dr Brown´s Nappflaska Options Standard 60 ml i gruppen Baby & Barn / Äta & dricka / Äta & dricka 0-6 mån hos Köpbarnvagn.se (072239308561)
Dr Brown´s Nappflaska Options Standard 60 ml

Dr Brown´s Nappflaska Options Standard 60 ml

79 kr
Dr Brown
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
072239308561

Dr Brown Nappflaska Options 60 ml, Smal Hals

Små barn lider ofta av magbesvär med gasbildning, t ex kolik efter flaskmatning. Detta är ett av de vanligaste problemen som föräldrar har med små barn som matas med flaska. Dr Brown Options minskar risken för kolik, kräkningar, rapningar och tarmgaser.

Dr Brown är en av de mest meriterande märkena som ligger längst fram i forskningen när det gäller att eliminera luftbubblor och vakuum i flaska. Efter många års forskning utvecklades därför Dr Brown´s Options nappflaska med nytt ventil- och luftningssystem.

Det unika systemet består av en patenterad invändig luftventil som tar bort luftbubblor och vakuum i modersmjölken eller vilken annan vätska som helst. Detta minimerar risken för att barnet sväljer luft, som i sin tur leder till minskad risk för magknip och kolikartade besvär.

Ventilsystemet förhindrar att luft blandas med mjölken och att vakuum bildas när ditt barn äter. Fördelen med att hålla luft separerad från mjölken är att det hjälper till att bevara viktiga näringsämnen såsom C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin samt lipider. Flaskan går att använda med eller utan ventilsystemet.

Dr Brown´s flaska är fri från BPA, PVC, Bly och ftalater. Smal hals och rymmer 60 ml. Dinapp storlek 1 som kan användas från nyfödd.

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även: