EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand i gruppen Barnvagnar / Tillbehör / Bädda i barnvagnen / Babynest hos Köpbarnvagn (10300152)
EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand
EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand
EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand
EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand
EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand
EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand
EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand

EasyGrow Favn Babynest Carrier Sand

EasyGrow
1599 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • EasyGrow Favn Bärbart Babynest/Lekfilt Beige

  EasyGrow Favn är ett smart babynest designat för att du ska kunna ta det med dig vart du än går. Det får plats i din barnvagn och med de smidiga handtagen kan du flytta din bebis utan att din baby vaknar. Favn kan även vecklas ut till en lekmatta. 

  Svenska Hemfakta har testat produkten 2023 och gett den mycket högt med motiveringen;

  Letar du efter något mer än bara ett babynest? Grattis, du har hittat det! Easygrow Favn är som den mångsidiga schweiziska armékniven av babynest. Med smidiga handtag som gör det enkelt att lyfta och flytta bebisen är detta din ultimata kompanjon på resan eller bara en promenad i parken. Det vecklas ut som en lekmatta, passar i de flesta barnvagnar och är dessutom extra säker då den är testad för farliga kemikalier och har andningsbar 3D-textil på sidorna.

  Betyg
  - Pris: 9/10
  - Säkerhet: 9/10
  - Hållbarhet/Miljö: 8/10


  Lätt att ta med sig på resan och passar i de flesta barnvagnar. Favn är testad för farliga kemikalier och säkerhetstestad enligt standard EN1466: 2014 + AC: 2015. Detta test testar bland annat maxvikten upp till 9 kg. Easygrow har valt att genomföra ytterligare ett vikttest på INTERTEK och det visar sig att Favn tål upp till 20 kg.

  De skyddande långsidorna i Favn är gjorda i luftande mesh-tyg. Det är ett ett material som barn kan andas igenom. På så sätt är babynestet säkert även om ditt barns ansikte skulle hamna mot sidan. Sidorna viks enkelt ned genom att öppna två klips, och vips så har du en lekmatta till ditt barn var du än är!

  - Storlek: Längd 73/125 cm, bredd 32/68 cm, höjd 21 cm, passar i de flesta barnvagnar!

  - Bär din bebis säkert och enkelt vart du än ska
  - Passar i alla barnvagnar
  - Kan användas som bärbart babynest och som lekmatta
  - Ventilerande mesh-tyg i sidorna
  - Ekologisk bomull i innertyg
  - Godkänd enligt Säkerhetsstandard EN 1466:2014
  - OEKO-TEX® certifiering (18.HCN.38944)
  - Kan kombineras med andra Easygrow produkter

  Easygrow lekbåge kan fästas direkt på Favn så att bebisen också har något att titta på. Det går även bra att lägga en EasyGrow åkpåse inuti Favn om du vill ha det extra varmt och skönt för bebisen höst- eller vintertid. Tips! Åkpåsen Ferd Mini passar redan från nyfödd och kan användas i både Favn, barnvagnen och i bilbarnstolen. Önskar du något enklare under sommar och vår så rekommenderar vi ett lammskinn. Lammskinn kan användas året runt och gör det extra mysigt för barnet.
 • Egenskaper
 • Färg: Beige
 • Specifikationer
 • Artnr: 10300152

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in