EasyGrow Minimizer Sittdyna Green
EasyGrow Minimizer Sittdyna Green

EasyGrow Minimizer Sittdyna, Green

EasyGrow
649 kr
 
Lagerstatus:  Kommer snart
 • Produktbeskrivning
 • EasyGrow Minimizer Support Barnvagnsdyna

  EasyGrow Minimizer  Barnvagnsdyna gör barnets åktur extra mysig. Underbart material som hjälper ert barn att mysa. 
  Easygrow Minimizer passar lika bra i sittdelen som i barnvagnens liggdel.
  Det extra stödet runt hududet hjälper barnet att sitta stadigt i sittdelen. Memoryfoam gör dynan till en favourit både för barnet och föräldern. 
  Huvudkudden kan tas av efter behov, vilket förlänger användningstiden. 

  Ett av vår allra mest populära produkt genom hela året men speciellt till vår/sommar är sittdynan Minimizer. Den är gjord i ett memory skum som är supermjukt och kan användas både i eller under åkpåsen. Det går också att använda sittdynan i barnvagnen helt utan åkpåse för att ge extra komfort. Allt efter vad som passar ditt barn och vagn bäst.

  Den är i de flesta fall mer komfortabel än de sittdelarna som följer med barnvagnen. Speciellt god är den när barnet ska börja att lära sig sitta då den ger stöd till huvud, nacke, rygg och rumpa. För mer stöd, speciellt till barnets korsrygg, kan sittdynan kombineras med easygrow wedge pillow.  

  Minimizer sittdyna kan även användas i barnvagnens liggdel. Där den ger stöd och ombonar bebis så att hen inte guppar så mycket fram och tillbaka i vagnen. Passar också gott tillsammans med en åkpåse i liggdelen.

  Sittdyna kan användas i liggdelen helt från nyfött och ut barnvagnsperioden i sittdelen. Huvudkudden kan tas av efter behov.

  Minimizer sittdyna kommer i många härliga färger för att kunna fräscha upp just din barnvagn.

 • Egenskaper
 • Färg: Grön
 • Specifikationer
 • Artnr: 10100236

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in