EasyGrow Minimizer Sittdyna Sand i gruppen Barnvagnar / Tillbehör / Barnvagnsdynor hos Köpbarnvagn (10100351)
EasyGrow Minimizer Sittdyna Sand
EasyGrow Minimizer Sittdyna Sand
EasyGrow Minimizer Sittdyna Sand
EasyGrow Minimizer Sittdyna Sand

EasyGrow Minimizer Sittdyna Sand

EasyGrow
695 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • EasyGrow Minimizer Support barnvagnsdyna/Sittdyna

  Den populära EasyGrow Minimizer är uppdaterad 2024 för att numera passa alla vagnar! 
  Barnvagnsdynan och dess underbara material gör att barnets åktur blir extra mysig. Easygrow Minimizer passar lika bra i sittdelen som i barnvagnens liggdel. Det extra stödet runt hududet hjälper barnet att sitta stadigt i sittdelen. Memoryfoam gör dynan till en favourit både för barnet och föräldern. Huvudkudden kan tas av efter behov, vilket förlänger användningstiden. 

  En av våra allra mest populära produkter genom hela året men speciellt till vår/sommar är sittdynan Minimizer. Den är gjord i ett memory skum som är supermjukt och kan användas både i eller under åkpåsen. Det går också att använda sittdynan i barnvagnen helt utan åkpåse för att ge extra komfort. Allt efter vad som passar ditt barn och vagn bäst.

  Den är i de flesta fall mer komfortabel än de sittdelarna som följer med barnvagnen. Speciellt god är den när barnet ska börja att lära sig sitta då den ger stöd till huvud, nacke, rygg och rumpa. För mer stöd.

  Minimizer sittdyna kan även användas i barnvagnens liggdel. Där den ger stöd och ombonar bebis så att hen inte guppar så mycket fram och tillbaka i vagnen. Passar också gott tillsammans med en åkpåse i liggdelen.

  Sittdyna kan användas i liggdelen helt från nyfött och ut barnvagnsperioden i sittdelen. Huvudkudden kan tas av efter behov.

  Minimizer sittdyna kommer i många härliga färger för att kunna fräscha upp just din barnvagn.
  Passar de allra flesta vagnar,  både de vagnar med fast sele och de vagnar med delbar sele.

 • Egenskaper
 • Färg: Beige
 • Specifikationer
 • Artnr: 10100351

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in