EasyGrow Minimizer Support Pink
 EasyGrow Minimizer barnvagnsdyna Rosa
 EasyGrow Minimizer barnvagnsdyna Rosa

EasyGrow Minimizer Sittdyna Rosa

EasyGrow
599 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • EasyGrow Minimizer Support Barnvagnsdyna, Rosa

  EasyGrow Minimizer Barnvagnsdyna gör barnets åktur extra mysig. Underbart memoryfoam skum och extra mjukt yttertyg ger barnet bra stöttning och en skön ombonad plats i vagnen. Dynan passar lika bra i sittdelen som i barnvagnens liggdel. Huvudkudden som ingår ger extra god stöttning och komfort för barnets lilla huvud. 

  Materialet, designen, de fina färgvalen och priset gör dynan till en favorit hos de flesta föräldrar och till en av EasyGrows allra mest populära produkt speciellt till vår/sommar.

  Huvudkudden kan tas av efter behov, vilket förlänger användningstiden. 

  Minimizern kan användas både i eller under åkpåsen. Det går också att använda sittdynan i barnvagnen helt utan åkpåse för att ge extra komfort. Allt efter vad som passar ditt barn och vagn bäst.

  Den är i de flesta fall mer komfortabel än de sittdelarna som följer med barnvagnen. Speciellt god är den när barnet ska börja att lära sig sitta då den ger stöd till huvud, nacke, rygg och rumpa. För mer stöd, speciellt till barnets korsrygg, kan sittdynan kombineras med easygrow wedge pillow.  

  Minimizer sittdyna kan även användas i barnvagnens liggdel. Där den ger stöd och ombonar bebis så att hen inte guppar så mycket fram och tillbaka i vagnen. Passar också gott tillsammans med en åkpåse i liggdelen.

  Minimizer sittdyna kommer i många härliga färger för att kunna fräscha upp just din barnvagn.

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Sittdyna
  Färg: Rosa
 • Specifikationer
 • Artnr: 101931

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in