Emmaljunga 2024 Alu S Ergo Outdoor Olive(Lufthjul)
Emmaljunga 2024 Alu S Ergo Outdoor Olive(Lufthjul)
Emmaljunga 2024 Alu S Ergo Outdoor Olive(Lufthjul)

Emmaljunga 2024 Alu S Ergo Outdoor Olive(Lufthjul)

Emmaljunga
9995 kr
 
Lagerstatus:  Förfrågan
 • Produktbeskrivning
 • Emmaljunga 2024 Alu S ERGO - Outdoor Olive med Lufthjul


  Emmaljunga Alu S har utgått ur sortimentet. Läs mer
  här.


  ALU S 2024 i grön är en vidareutveckling av Emmaljungas tidigare klassiska barnvagnar som Edge, Mondial och Super Viking. Någonting som vi alla vet är att en klassiker likt denna från Emmaljunga aldrig kommer rinna ur tiden.
  Med sitt klassiska utseende kommer också klassiska fördelar som terrängvänlighet, smidighet och förvaring; någonting som Emmaljungas barnvagnar alltid varit bra på. Chassit är framtaget med ett brett knäledshandtag i konstläder som gör att du kan vinkla det upp och ned.

  Promenaderna förblir stadiga och mjuka för hela familjen med denna barnvagn. Med sina stora luftfyllda däck som är gjorda av 100 % återvinningsbara material blir barnvagnen lättkörd över snö, grus och rötter. Hjulen gör också att vagnen rullar fint och smidigt över trottoaren och på kullerstenen i stan. Framhjulen är låsbara om så önskas.

  Varukorgen är stor och rymlig och har en maxvik på 5 kg.

  Alu S med modellår 2024 levereras komplett med liggdel och sittdel. Sitsen är av modellen ERGO. Exceptionellt rymlig med en sittlängd på 110 cm och en rygglängd på 55 cm, en 5-punkts magnetsele, och sittdelen viks enkelt ihop för att spara maximalt med plats i bilen eller i hemmet.

  Emmaljunga NXT Select liggdel är smidig att bära med sig i handtaget på suffletten och erbjuder bebisen en rymlig och mysig sovplats den första tiden. Du får bära bebis i liggdelen tills bebis väger 9 kg. En mjuk och skön madrass i bomull ingår.

  ALU S har utformats efter hållbarhetskonceptet Grönt på Riktigt™, vilket betyder att hela produktionsprocessen är grön, och inte bara materialen som används för att tillverka din Emmaljugna Barnvagn.


  Emmaljunga tillverkar vagnar av mycket hög kvalitet och gör det även på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Emmaljungas barnvagnar blir allt mer miljövänliga för varje år. De har en grön vision där de strävar mot en så grön livscykel som möjligt på deras produkter. Deras medvetna val från produktion till återvinning gör de unika i branschen. Vagnarna tillverkar med ett så lågt koldioxidavtryck som möjligt samtidigt som de byggs för att hålla så länge som möjligt för att sedan kunna uppgraderas med nya reservdelar. Vid slutet av vagnens användande kan den skruvas isär och återvinnas.

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Duovagn
  Mått liggdel: 76 / 34 / 21 cm
  Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Däcktyp: Lufthjul
  Sittdel: Ergonomisk
  Mått sittdel: 110 / 32 cm
  Vändbar sittdel: Ja
  Vikt: chassi + liggdel: 15 kg
  Handtag: Knäled
  Längd handtag: 85 - 109 cm
  Maxvikt: 22 kg
  Mått hopfälld (BxHxD): chassi utan hjul: 80 / 48 / 18 cm
  Färg: Grön
  Se mer produkter från detta varumärke:: Emmaljunga
 • Specifikationer
 • Artnr: 12407

Se fler varor

Andra köpte även

Fresh Kid Regnskydd REFLEX
Helt reflekterande vid mörker
299 kr
Köp
Info
Logga in