Emmaljunga NXT90 Barnvagnar & Tillbehör

Emmaljunga NXT90 - barnvagnen som inte kompromissar

NXT90-modellen är en av de mest populära barnvagnarna i Emmaljungas kollektion. Dessa rymliga barnvagnar är mångsidiga, har en fantastisk körkänsla och är ergonomiskt utformade för att ge maximal komfort för både dig och ditt barn.

Emmaljunga NXT90 finns i två modeller: De Luxe och Select. Select erbjuder allt som behövs och är en genomarbetad barnvagn med mycket funktioner och valmöjligheter. De Luxe är en kollektion färdigkombinerade barnvagnar med mycket exklusiva detaljer såsom dekorativa sömmar och dragkedjor samt högpolerade aluminiumchassin.

Nytt för både Select & De Luxe i modellår 2023 är den förbättrade och mycket avancerade framhjulsfjädringen. Ihop med den generösa dämpningen bak kommer din Emmaljunga NXT90 barnvagn vara optimalt utrustad för den allra tuffaste terräng.

NXT90 Classic

NXT90 Classic är en snygg, praktisk och bekväm barnvagn som ger dig valuta för pengarna. Barnvagnen är lätt att fälla ihop, liggdelen är lätt att klicka in/ut och handtaget gör det lätt för föräldern att bära runt barnet under de första 6 månaderna (upp till 9 kg).

Vagnen har ett höjdjusterbart handtag (73-115 cm) och chassit har en justerbar fjädring med två komfortinställningar. Detta gör det lätt att anpassa vagnen till olika situationer/underlag.

När du beställer en NXT90 Classic innehåller paketet alltid chassit, liggdel och en ergonomisk sits. Classic-modellen är av samma höga kvalitet, men har färre funktioner och detaljer jämfört med SELECT.

NXT90 Select

NXT90 Select är utrustad med nya Floating Suspension, vilket gör den mycket bekväm att köra över ojämna underlag. Till detta kommer några trevliga extrafunktioner där du exempelvis kan justera styret i höjdled och möjligheten att fästa ett andra säte eller en bilstol ovanpå standardstolen. Emmaljunga NXT90 Select är även utrustad med Easyfix 3.0 fästet som gör att du kan fästa din bilbarnstol direkt på barnvagnens ram (utan att vara köpa några extra adaptrar).

Här får du även möjligheten att välja mellan en Ergo och Flat sittdel. Ergo är en vändbar ergonomisk sittdel med möjlighet till fullt liggläge, och Flat är en vändbar platt sittdel som också ger möjlighet till fullt liggläge.

Vilken Emmaljunga NXT90 modell passar dig bäst?

NXT90 Classic är valet för dig som letar efter en prisvärd och funktionell barnvagn, som utstrålar kvalitet och komfort. Om du däremot är på jakt efter en barnvagn som uppfyller dina höga krav, har en ​​förstklassig upplevelse och är redo för alla möjliga situationer - då kommer SELECT-modellen att överträffa dina förväntningar.

Topoffer

Visar 1-32 av 54 artiklar
Emmaljunga NXT90 Inkl. Maxi-Cosi Rock
REA
Tillbehör värde 2885 kr!
14995 kr 17905 kr
Emmaljunga NXT90 Glacier Inkl. BeSafe Babyskydd
REA
Tillbehör värde 2885 kr
15717 kr 18490 kr
Emmaljunga 2022 NXT90 Designa själv
REA
Välj färger, chassi & sittdel
7756 kr 9695 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla
Logga in