Emmaljunga NXT90 Barnvagnar & Tillbehör

Emmaljunga NXT90 - barnvagnen som inte kompromissar

NXT90-modellen är en av de mest populära barnvagnarna i Emmaljungas kollektion. Dessa rymliga barnvagnar är mångsidiga, har en fantastisk körkänsla och är ergonomiskt utformade för att ge maximal komfort för både dig och ditt barn.

Emmaljunga NXT90 finns i två modeller: De Luxe och Select. Select erbjuder allt som behövs och är en genomarbetad barnvagn med mycket funktioner och valmöjligheter. De Luxe är en kollektion färdigkombinerade barnvagnar med mycket exklusiva detaljer såsom dekorativa sömmar och dragkedjor samt högpolerade aluminiumchassin.

Nytt för både Select & De Luxe i modellår 2023 är den förbättrade och mycket avancerade framhjulsfjädringen. Ihop med den generösa dämpningen bak kommer din Emmaljunga NXT90 barnvagn vara optimalt utrustad för den allra tuffaste terräng.

NXT90 Select

NXT90 Select är utrustad med nya Floating Suspension fjädringen, vilket gör den mycket bekväm att köra över ojämna underlag. Till detta kommer några trevliga extrafunktioner där du exempelvis kan justera styret både i höjd (teleskop) och ergonomiskt (knäled). Emmaljunga NXT90 Select är även utrustad med Easyfix 3.0 fästet som gör att du kan fästa din bilbarnstol på vagnen med hjälp av adaptrar.

Här får du även möjligheten att välja mellan en Ergo och Flat sittdel. Ergo är en vändbar ergonomisk sittdel med möjlighet till fullt viloläge, och Flat är en vändbar platt sittdel som ger möjlighet till fullt plant liggläge.

NXT90 De Luxe

NXT90 DeLuxe är den moderna motsvarigheten till tidigare klassiker Emmaljunga Edge & Mondial. Barnvagnen är kompakt och lätt att fälla ihop som en NXT90, men rent estetiskt skiljer sig vagnarna åt. Eleganta detaljer hos chassi och tyger ger De Luxe vagnen en touch av både klassisk elegans och modern lyx. Liggdelen är lika enkel att klicka av och på som alla NXT-vagnar. Bärhandtaget gör det lätt för föräldern att bära runt barnet under de första 6 månaderna (upp till 9 kg).

När du beställer en NXT90 De Luxe innehåller paketet alltid chassit, liggdel och en ergonomisk sits. De Luxe-modellen är av samma höga kvalitet, men har ett utseende som kombinerar Klassisk barnvagnsdesign, elegans och lyx. 

Läs mer eller se alla De Luxe vagnar här.

Vilken Emmaljunga NXT90 modell passar dig bäst?

NXT90 Select är valet för dig som letar efter en barnvagn som uppfyller alla dina höga krav och som utstrålar kvalitet och komfort. Emmaljunga NXT90 erbjuder en ​​förstklassig upplevelse och är redo för alla möjliga situationer. Om du även är på jakt efter extra exlusivitet och en blickfångare när du är ute och promenerar så kommer De-Luxe-modellen att överträffa dina förväntningar.

Visar 1-8 av 8 artiklar
Logga in