Emmaljunga Sento MAX (utgått)

bäst i test barnvagnar 2024


Sento Max och även Sento Lux med modellår 2024 påminner om Emmaljungas tidigare modell NXT 90 som nu utgått ur sortimentet och ersatts med modellerna från den nyare Sento-kollektionen. Dessa är robusta toppmodeller bland barnvagnar från Emmaljunga med möjlighet att byggas om till syskonvagnar. Lux har ett lyxigt quiltat tyg i skinnimitation och på både denna och modellen som heter Max kan du njuta av en helt otrolig dämpning som du själv kan justera beroende på vart du vill ta dig fram. Vagnen har ett ergonomiskt teleskophandtag för att den som kör ska kunna hitta den perfekta höjden på styret. Det generösa benutymmet bakom vagnen är också väldigt praktiskt för att slippa anpassa sin steglängd.


Med barnvagnen Sento Max får du en vagn som väger mindre än NXT 90 och kan byggas ut till syskonvagn. Den är otroligt smidig med sina svängbara framdäck och anpassas till där du vill ta dig fram - här finns inga begränsningar varken ute i skogen, på stadsturen eller i livet när familjen utökas med fler syskon eller tvillingar.

Säkerhet Emmaljunga Sento MAX

Detta är en robust och stabil barnvagn som blir kompakt ihopfälld. Barnet har gott om plats både i ligg- och sittdel. Sittdelen är vändbar och har fyra olika positioner för att barnet ska få det riktigt bekvämt. Tygerna är färgade med omsorg och tål solen utan att blekas. Suffletten har inbyggt UPF 50+ och är förlängningsbar för att skydda barnet mot solens varma strålar och för att göra det mörkt om mysigt inne i vagnen när det är dags att vila. Emmaljungas vagnar är alla av toppkvalité och du kan vara säker på att barnet sitter tryggt med fempunktssele under färd.

Hopfällning Emmaljunga Sento MAX

Den här vagnen har en ny, uppdaterad ihopfällning som är ännu enklare än på föregångarna NXT90. Det enda som krävs är att du lyfter två små spärrar mitt på chassit. Då fälls vagnen enkelt samman. Eftersom handtaget är av knäledsmodell viks det in under chassit och tar ingen extra plats.

Vad är skillnaden mellan Sento MAX och NXT 90

- förbättrad och justerbar bakhjulfjädring (fyrhjulsfjädring på hela Sent MAX)
- reflexer som kan döljas och tas fram på ligg & sittdel från och med 2024 års Sentokollektion
- nya färger på tygerna
- Sentos XXL varukorg har 10 kg maxvikt
- Smart design på Sento Max liggdel som ger optimalt luftflöde, liggdelsbottnen som släpper igenom luft bättre än någonsin
- Samma robusta och stabila storlek som på den tidigare modellen som heter NXT90 men med justerbar dämpning på bakaxeln som uppgradering.

Sento MAX är perfekt för de som vill ha en stark och stadig barnvagn att ta sig fram med i alla olika sorts miljöer samtidigt som man har möjlighet att anpassa barnvagnen med både extra sitt- eller liggdel när familjen växer.


Emmaljunga Sento Max har utgått ur sortimentet. Se våra bäst i test barnvagnar nedan.


bäst i testVisar 1-14 av 14 artiklar
Logga in