Herobility Nappflaska Anti-Kolik, HeroBottle Blå 240 ml | Nappf
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Herobility Nappflaska Eco Baby Bottle Pink 220 ml i gruppen Barn & Förälder / Äta & dricka / Äta & dricka 0-6 mån hos Köpbarnvagn (7350004050116)
Herobility Nappflaska Eco Baby Bottle Pink 220 ml

Herobility Nappflaska Eco Baby Bottle Pink 220 ml

199 kr
Herobility
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
7350004050116

Herobility Nappflaska Eco Baby Bottle Pink 220 ml

Nu finns den populära nappflaskan från Svenska Herobility i ett miljövänligare material.

Eco Baby Bottle från Herobility är den första nappflaskan tillverkad i glas och växtbaserat material. Den unika bröstlika formen på dinappen känns naturlig för bebisen och uppmuntrar till ett stort grepp. Samt att göra övergången från bröst till flaska enklare för ditt barn. Glasflaskan har ett skyddande silikonhölje som ger dig ett stadigt grepp. Dinappsringen och mixerlocket är tillverkade av majs, vilket ger en nappflaska som är helt fri från traditionell plast. Det är säkert för ditt barn och snällare för planeten.

Herobility HeroBottle levereras med sugnapp (dinapp) i silikon storlek Medium, lämplig för bröstmjölk och ersättning - passar barn från 2 månaders ålder.

Dinappar i andra storlekar kan köpas separat och finns i fyra olika flödeshastigheter:  
Small - från nyfödd med lågt flöde,
Medium - från 2 månader med medium flöde,
Large - från 4 månader med snabbt flöde
XL - med extra snabbt flöde för trögflytande vätskor

Stöttåligt glas med ett extra skyddande hölje i silikon
Flaskan är gjord i extra tåligt borosilikatglas av hög kvalitet. Ett material som ofta används i t.ex. laboratoriemiljö, på grund av de värme- och stöttåliga egenskaperna. Höljet i silikon skyddar glaset och ger både stora och små händer ett stadigt grepp. Mikrovågs- och diskmaskinsäker, även med silikonhöljet på.

Inga mer klumpar i dinappen när du blandar
De små piggarna på insidan av locket gör att du kan du blanda extra effektivt. Den breda öppningen gör det enkelt att dosera i flaskan och underlättar rengöringen. Tack vare skruvlocket håller du dinappen skyddad från smuts och damm, även om du packar ner din nappflaska i en fullproppad väska.

Unik sugnapp
Sugnappens ovala bröstform passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska. Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen och minskar risken för dregel, spill och helt blockerar luft från att komma in i munnen. Utformad för att förhindra att barnet sväljer luft vilket minskar risken för kolik.

Egenskaper
- Tillverkad av majs, glas och silikon
- Till din Eco Baby Bottle 220 ml medföljer dinappen Anti-Colic Teat storlek M
- Dubbelt anti-kolik system med den inkluderade dinappen
- Stöttåligt glas med ett extra skyddande hölje i silikon
- Inga mer klumpar i dinappen när du blandar
- 100% fri från BPA, BPS, BPF och DEHP
- Testad och godkänd enligt FDA och EU-standard

Hur rengör och tar jag hand om min EcoBottle?
Vi rekommenderar alltid att du rengör produkten ordentligt före användning. Detta är för att säkerställa hygien. Diska flaskans alla delar i diskmaskinen eller för hand med milt diskmedel och skölj sedan med rent vatten. Kom ihåg att locket och dinappen diskas i maskinens övre del eller för hand. Notera att vissa livsmedel (som tomatsås) kan missfärga produkten. Använd inte slipmedel eller antibakteriella rengöringsmedel eftersom det kan skada produkten.

Kan EcoBottle maskindiskas?

Det går bra att diska din EcoBottle i diskmaskinen. Kom ihåg att ta isär alla delar på flaskan innan. Flaskans lock samt dinappsring diskas i maskinens övre fack eller förhand med milt diskmedel.

För varje såld flaska går 5 kronor oavkortat till World Childhood Fondation i en gemensam kamp för att skapa en tryggare barndom för utsatta barn.

För varje såld eco Bottle planteras ett träd genom Trees for the Future

Herobility har valt att börja tillverka nya produkter i nedbrytbar bioplast från majstärkelse. Majsen absorberar CO2 från atmosfären, vilket hjälper till att reducera den globala uppvärmningen. Protein och fibrer separeras från mat och majsblast och transformeras till bioplast som kan återvinnas tillbaka till naturen.

Läs mer
Läs mindre
Färg: Rosa
Andra köpte även: