Herobility Nappflaska Anti-Kolik, HeroBottle Blå 240 ml | Nappf
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Herobility Vattenflaska Sport Bottle Stone Blue 300 ml i gruppen Barn & Förälder / Äta & dricka / Äta & dricka 6-24 mån hos Köpbarnvagn (7350004050222)
Herobility Vattenflaska Sport Bottle Stone Blue 300 ml

Herobility Vattenflaska Sport Bottle Stone Blue 300 ml

109 kr / 55 kr
Herobility
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
7350004050222

Herobility Vattenflaska Sport Bottle Stone Blue 300 ml

Söker du en praktisk vattenflaska för barnens alla äventyr?

Sport Bottle från Svenska företaget Herobility är designad för att passa dina barns aktiva dagar. Det är den perfekta vattenflaskan för dagar på stranden, lekstunder, eller fotbollsträningen. Utformad särskilt för att göra det enkelt för barn att hålla, bära och dricka ur sin egen sportflaska. Det mjuka handtaget gör den lätt att bära med sig. Det skyddande locket är enkelt att öppna och stänga, samtidigt som det håller pipen ren från smuts och damm. Sportflaskan kommer med en ventil, som gör den droppsäker, och ett avtagbart sugrör under locket. Till din Sport Bottle medföljer en smart och stapelbar Storage-burk som fästes på undersidan av flaskan. Förvara dina snacks eller andra nödvändigheter lättillgängligt. Fungerar ihop med Herobilitys Baby Bottle, Sippy Cup och Sport Bottle.

Egenskaper:
- Passar barn från 18+ månader
- BPA-fri
- Spillfri
- Avtagbart sugrör
- Flaskan rymmer 300 ml 
- Förvaringsboxen rymmer 100 ml
- Godkänd för micro, diskmaskin och frys
- Tillverkad av återvunnen plast

Barnvänlig pip
Drickpipen är mjuk och säker för ditt barns tänder och tandkött. Detta är inte en pipmugg men ändå inte en snabbt flödande vattenflaska. Vilket gör den perfekt för barn.

Mjukt handtag
Enkel att bära med sig tack vare det mjuka handtaget. Det gör den till ditt barns bästa vän på aktiviteter och äventyr, eller bara i vardagen.

Droppsäker och avtagbart sugrör
Den droppsäkra ventilen och avtagbara sugröret ger ditt barn flera olika drick-alternativ, utan risk för spill.

Smart förvaring medföljer
Till din Sport Bottle medföljer en smart och stapelbar Storage-burk som fäster på undersidan. Förvara dina snacks eller andra nödvändigheter lättillgängligt. Fungerar ihop med Herobilitys Baby Bottle, Sippy Cup och Sport Bottle.


För varje såld flaska går 5 kronor oavkortat till World Childhood Fondation i en gemensam kamp för att skapa en tryggare barndom för utsatta barn.

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även:
Celavi Haklapp Elefant Grön
Med spillficka
Lagerstatus
Bonus Kr
50 kr
99 kr
Skip Hop Tallrikset Zoo Fladdermus
Skål + tallrik
Lagerstatus
Bonus Kr
75 kr
149 kr