Kidsme Taste Teaser Lime & Rosa 2-pack
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Kidsme Food Feeder Lime & Rosa 2-pack i gruppen Barn & Förälder / Äta & dricka / Mata smart hos Köpbarnvagn (4893014872604)
Kidsme Food Feeder

Kidsme Food Feeder Lime & Rosa 2-pack

199 kr
Kidsme
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
4893014872604

Kidsme Food Feeder startpaket 4 & 6 mån, Lavendel & Lime

Med Kidsme Food Feeder, tidigare Umami Taste Teaser, kan du på ett nytt sätt hjälpa ditt barn att upptäcka nya smaker. Barnet får i sig alla nyttiga vitaminer utan kladd och stimulerar barnets utveckling. Food Feeder är enkel att hålla i och ökar barnets självförtroende och oberoende. Stimulerar tuggrörelsen och motoriken hos barnet med koordinationen mellan hand, mun och seende.

Kidsme Food Feeder lär barnet att aktivt börja äta själv och är ett mycket bra första sätt att smaka på goda frukter och grönsaker utan risken att sätta i halsen eller kladda. Med Food Feeder får barnen både i sig den nyttiga frukten och övar gommen på att bita. När barnet är 4-5 månader gammalt börjar saliven innehålla enzymer som gör att det kan bryta ned kolhydrater. Detta är en naturlig fingervisning om att barnet är redo att prova fast föda.

Gör så här; Mixa eller skär mat eller frukt i små bitar och lägg i silikonbehållaren. Låt barnet tugga och suga på egen hand. När barnet börjar få tänder kan man lägga i en liten isbit för att lindra.

Produkten kan maskindiskas och är fri från farliga ämnen som BPA mfl.

Innehåller 2 st - 1 st M (+4 mån) och 1 st L (+6 mån).

 

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även:
Haklapp med vändbar ficka - Blomma
19 kr
Kidsme Food Feeder Lime & Blå 2-pack
Startpaket 4 + 6 mån
Lagerstatus
Bonus Kr
199 kr
Glasflaska med patentkork
Lagerstatus
Bonus Kr
29 kr