Kinderkraft Bärsele Milo Grå i gruppen Barn & Förälder / Förälder / Bärselar & Bärsjalar / Bärselar hos Köpbarnvagn (KKNMILOGRY0000)
Kinderkraft Bärsele Milo Grå
Kinderkraft Bärsele Milo Grå
Kinderkraft Bärsele Milo Grå
Kinderkraft Bärsele Milo Grå
Kinderkraft Bärsele Milo Grå

Kinderkraft Bärsele Milo Grå

Kinderkraft
559 kr
 
Lagerstatus:  Kommer snart
 • Produktbeskrivning
 • Kinderkraft Milo Bärsele Grå

  Kinderkraft bärsele Milo är en ergonomisk bärsele som kan bäras i två olika positioner och den passar från nyfödd till 20 kg.

  Bärselen är kan användas i två bärpositioner: framåtvänd och på ryggen. Positionerna är ergonomiskt utformade för ditt barns höft och ryggrad. Bärselen har vadderade axelremmar så att du som bärare får optimal komfort, de går också att justera till olika storlekar för att bästa möjliga passform. Tyget som bär upp babyn är mjukt och luftigt, och hela bärselen upplevs nätt och följsam. 

  Material:
  100 % Bomull
  Nät: 100 % Polyester


  Om varumärket

  Kinderkraft är ett märke där smarta funktioner kombinerats med högsta kvailtet till ett attraktivt pris. Förutom bärselar inkluderar Kinderkrafts breda utbud b.la. barnvagnar och bilbarnstolar, cyklar, barnsängar och babysitters. Säkerheten är självklart viktig och Kinderkrafts produkter har därför certifikat från 6 oberoende europeiska institutioner som specialiserar sig på produktsäkerhet och kvalitet.

 • Egenskaper
 • Färg: Grå
 • Specifikationer
 • Artnr: KKNMILOGRY0000

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in