Lammskinnsfäll kortklippt, STÅLGRÅ | Lammskinn - BARNVAGNAR & T
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
BOZZ Lammskinnsfäll Kortklippt Stålgrå i gruppen Barnvagnar  / Tillbehör / Bädda i barnvagnen hos Köpbarnvagn (20-2000-4)
BOZZ Lammskinnsfäll Kortklippt Stålgrå

BOZZ Lammskinnsfäll Kortklippt Stålgrå

695 kr
BOZZ
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
20-2000-4

Lammskinnsfäll kortklippt STÅLGRÅ

Mjuk, kortklippt lammskinn i färgen stålgrå. Kan användas i barnvagn eller till "vardags" för att barnet skall ligga och ha det mysigt och skönt. Om lammskinnsfällen används i barnvagnens liggdel behöver inga hål göras extra. Notera dock att fällen är ganska stor och normalt endast passar i liggkorgar till barnvagn, ej kombivagnar med hårdliftar eller mjukliftar som kan vara för små för att fällen skall få plats tillsammans med barnet.

Används lammskinnsfällen i sittdelen tar man fram en kniv och gör ett snitt där barnvagnsselarna skall stoppas i. Om lammskinnsfällen endast skall användas till annat bruk behöver inga hål göras extra. Tvättas lämpligast med ull-schampo. Karda eller kamma efter tvätt så blir det mjukt igen.

Storlek ca 90 x 57 cm

Material; 100% kromfria och innehåller inga skadliga ämnen för små barn. Tillverkade i Nya Zeeland för bästa mjukhet. Woolmark och Ökotex-certifierad.

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Sittdyna
Andra köpte även:
BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Stålgrå
795 kr
Kam & Borste Ljusblå
Lagerstatus
Bonus Kr
39 kr
Rätt Start Påslakanset Spjälsäng NO Pingu Turkos
Norska mått
Lagerstatus
Bonus Kr
349 kr
NG Baby Plastad Frotté Vagn/Vagga
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr