Maxi Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite

Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite

Maxi-Cosi
12995 kr
 
Köp
Lagerstatus:  Beställningsvara
 • Produktbeskrivning
 • MC Lila Xp & Essential Graphite (Black Frame & Brown Leather)

  En lätt och smidig vagn som gör det bekvämt att köra i teräng. Söker du detta är Maxi-Cosi Lila XP vagnen för dig. Maxi-Cosi Lila XP:s terränghjul, mjuka fjädring och innovativa Modulo-drive-system gör det enkelt att köra vagnen på alla underlag. Vi tar dig dit andra barnvagnar inte kan!

  Terrängbarnvagn

  Från födseln upp till 4 års ålder gör Lila XP terrängen komfortabel – bokstavligen. Barnvagnens terränghjul samt den mjuka fjädringen fram och bak gör det lätt att köra vagnen på alla underlag. Det unika Modulo-drive-systemet gör dessutom att du kan låsa eller låsa upp de främre svänghjulen utan att behöva böja dig ner eller stanna upp. Samtidigt som Lila XP tar dig dit andra barnvagnar inte kan snålar den inte med komforten för din lilla.

  Tack vare den vändbara, värmereglerande madrassen kan din lilla hålla sig varm på vintern och sval på sommaren. Det justerbara fotstödet och UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel gör att ditt barn har det skönt under både promenader och tupplurar. Terrängvagnen är inte bara skön för barnet, utan även för föräldrarna. Du kommer att uppskatta XXL-korgen, som är tillräckligt stor för att rymma allt du behöver ha med dig, upp till en vikt på 10 kg.

  Lila XP har också praktiska fickor för förvaring av mindre saker, eller ett regnskydd för att hålla barnet torrt. Funderar du över användningstiden? Barnvagnen har en XXL-sits med en längd på över en meter, så att du kan använda den tills barnet fyller 4 år. Tack vare Oria XXL-liggdelen – Maxi-Cosis hittills största liggdel – kan du enkelt omvandla barnvagnen till den mest bekväma terrängbarnvagnen på marknaden.

  Komfort

  Lila XP utlovar komfort åt ditt barn medan du promenerar, även i ojämn terräng! Vi har designat terränghjulen och fjädringen för att garantera att din lilla har det skönt, även när terrängen är ojämn. Lila XP är en oerhört bekväm barnvagn, med en vändbar värmereglerande madrass som håller din lilla varm på vintern och sval på sommaren.

  Det justerbara fotstödet gör att vagnen växer med ditt barn och den skyddade UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel skapar en mysig miljö och kan fällas ut för att skydda från både sol och insekter. Lila XP har också en mycket stor sits som gör att ditt barn sitter tryggt och skönt upp till 4 års ålder. Tack vare att den kan fällas helt horisontellt kan den användas redan från födseln! Du älskar att utforska utomhus – vi ser till att din lilla utforskare har det skönt på alla underlag!

  Komfortabel terräng – bokstavligen

  Lila XP – komfortabel terräng – bokstavligen. Dess terränghjul och mjuka fjädring gör att turer på de mest ojämna underlag aldrig har varit mer bekväma! Vi har dessutom designat Modulo-drive-systemet med knappar på ramen som gör körningen ännu enklare för dig!

  Oroa dig inte över vart du ska lägga allt när du är på språng. Lila XP har en mycket stor korg som rymmer allt du behöver, upp till en vikt på 10 kg. Din lilla växer så fort! Men den meterlånga XXL-sitsen på vår unika barnvagn passar ditt barn till det blir ungefär 4 år. Det justerbara fotstödet växer med barnet. Vill du ha en terrängbarnvagn som ger optimal komfort? Lila XP erbjuder just det genom att kombinera praktiska terrängfunktioner med fantastisk komfort! Den vändbara, värmereglerande madrassen håller barnet varmt på vintern och svalt på sommaren, samtidigt som UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel gör att ditt barn har det skönt under både promenader och tupplurar – i alla väder! Dessutom kan barnvagnen fällas ihop med enhandsgrepp, så att ena handen alltid är fri.

 • Egenskaper
 • Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Däcktyp: Punkteringsfria
  Vändbar sittdel: Ja
  Maxvikt: 22 kg
  Se mer produkter från detta varumärke:: Maxi-Cosi
 • Specifikationer
 • Artnr: 1954750110

Tillbehör

Se fler varor

Maxi-Cosi Soho Sittvagn, Essential Graphite
Deal
Designpris 2023
3392 kr
3990 kr
Köp
Info
Maxi-Cosi Mica 360° Pro Authentic Blue
Roterbar med slidetech
5999 kr
Köp
Info

Andra köpte även

Logga in