Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO i gruppen Barnvagnar / Barnvagnspaket / Maxi-Cosi hos Köpbarnvagn (SETLillaXp2)
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus sittvagn
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO

Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO

Maxi-Cosi
17385 kr


Antal:

Köp

Maxi Cosi Lila XP Plus

Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Black
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Black
12995 kr
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
12995 kr

Maxi Cosi Pebble 360 PRO babyskydd

Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Essential Green
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Essential Green
3995 kr

Adapter

Maxi-Cosi Universal Bilstolsadapter
Maxi-Cosi Universal Bilstolsadapter
549 kr
Lagerstatus:  Beställningsvara
 • Produktbeskrivning
 • Maxi-Cosi Lila Xp Plus Inkl. Pebble 360 PRO

  En lätt och smidig barnvagn som gör det bekvämt att köra i terräng. Söker du detta är Maxi-Cosi Lila XP Plus vagnen för dig. Lila XP:s terränghjul, mjuka fjädring och innovativa Modulo-drive-system gör det enkelt att köra vagnen på alla underlag. Den tar dig dit andra barnvagnar inte kan!

  Från födseln upp till 4 års ålder gör Lila XP terrängen komfortabel – bokstavligen. Barnvagnens terränghjul samt den mjuka fjädringen fram och bak gör det lätt att köra vagnen på alla underlag. Det unika Modulo-drive-systemet gör dessutom att du kan låsa eller låsa upp de främre svänghjulen utan att behöva böja dig ner eller stanna upp. Samtidigt som Lila XP tar dig dit andra barnvagnar inte kan snålar den inte med komforten för din lilla.

  Tack vare den vändbara, värmereglerande madrassen kan din lilla hålla sig varm på vintern och sval på sommaren. Det justerbara fotstödet och UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel gör att ditt barn har det skönt under både promenader och tupplurar. Terrängvagnen är inte bara skön för barnet, utan även för föräldrarna. Du kommer att uppskatta XXL-korgen, som är tillräckligt stor för att rymma allt du behöver ha med dig, upp till en vikt på 10 kg.

  Lila XP har också praktiska fickor för förvaring av mindre saker, eller ett regnskydd för att hålla barnet torrt. Funderar du över användningstiden? Barnvagnen har en XXL-sits med en längd på över en meter, så att du kan använda den tills barnet fyller 4 år. Tack vare Oria XXL-liggdelen – Maxi-Cosis hittills största liggdel – kan du enkelt omvandla barnvagnen till den mest bekväma terrängbarnvagnen på marknaden.

  Lila XP utlovar komfort åt ditt barn medan du promenerar, även i ojämn terräng! Vi har designat terränghjulen och fjädringen för att garantera att din lilla har det skönt, även när terrängen är ojämn. Lila XP är en oerhört bekväm barnvagn, med en vändbar värmereglerande madrass som håller din lilla varm på vintern och sval på sommaren.

  Det justerbara fotstödet gör att vagnen växer med ditt barn och den skyddade UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel skapar en mysig miljö och kan fällas ut för att skydda från både sol och insekter. Lila XP har också en mycket stor sits som gör att ditt barn sitter tryggt och skönt upp till 4 års ålder. Tack vare att den kan fällas helt horisontellt kan den användas redan från födseln! Du älskar att utforska utomhus – vi ser till att din lilla utforskare har det skönt på alla underlag!

  Lila XP – komfortabel terräng – bokstavligen. Dess terränghjul och mjuka fjädring gör att turer på de mest ojämna underlag aldrig har varit mer bekväma! Vi har dessutom designat Modulo-drive-systemet med knappar på ramen som gör körningen ännu enklare för dig!

  Oroa dig inte över vart du ska lägga allt när du är på språng. Lila XP har en mycket stor korg som rymmer allt du behöver, upp till en vikt på 10 kg. Din lilla växer så fort! Men den meterlånga XXL-sitsen på vår unika barnvagn passar ditt barn till det blir ungefär 4 år. Det justerbara fotstödet växer med barnet. Vill du ha en terrängbarnvagn som ger optimal komfort? Lila XP erbjuder just det genom att kombinera praktiska terrängfunktioner med fantastisk komfort! Den vändbara, värmereglerande madrassen håller barnet varmt på vintern och svalt på sommaren, samtidigt som UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel gör att ditt barn har det skönt under både promenader och tupplurar – i alla väder! Dessutom kan barnvagnen fällas ihop med enhandsgrepp, så att ena handen alltid är fri.

  Maxi-Cosi Pebble 360 PRO Babyskydd

  - 180 rotation ut mot bildörren ihop med FamilyFix 360 ISOFIX-bas
  - Slide Tech funktion låter dig slide ut hela bilstolen ut ur bilen för i- och urstigning! (med basen)
  - Ryggen kan lutas till fullt liggläge, monterat på både vagn och bil - med eller utan bas
  - Passar från 40 till 83 cm (ca nyfödd - 1 år) 
  - Easy-in sele som håller sig öppen, för att lätt lägga barnet i babyskyddet
  - Bekvämt spädbarnsinlägg för den första tiden.
  - XL sufflett med UV-solskydd. 
  - Följer ditt barns utveckling med 6 positioner för selen och huvudstödet.
  - Ergonomiskt bärhandtag med justerbar vinkel.
  - G-CELL sidoskydd 
  - ClimaFlow paneler, skum som andas, för att säkerställa att barnet har bra temperatur i babyskyddet.
  - kan monteras i bil både med eller utan bilbas (bas köps separat)

  Pebble 360 pro är också det första babyskyddet på marknaden som erbjuder ett fullt liggläge både när det är installerat på bilbasen men också när du väljer att endast bälta babyskyddet.

  Komplettera med Maxi-Cosi Bas FamilyFix 360 PRO (säljs separat) för att nyttja alla smidiga funktioner samt för enklast installation i bilen.

  När barnet vuxit ur babyskyddet kan du köpa Maxi-Cosi Pearl 360 PRO, som passar på samma bas.

 • Egenskaper
 • Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Däcktyp: Punkteringsfria
  Sittdel: Klassisk
  Vändbar sittdel: Ja
  Barnvagnspaket: ja
  Färg: Blå , Grön , Svart
  Bilstolstyp: Babyskydd
 • Specifikationer
 • Artnr: SETLillaXp2

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in