Maxi Cosi Pebble Plus Nomad Black | Maxi Cosi - Varumärke - Bil
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Maxi Cosi Pebble Plus Nomad Black i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / Maxi Cosi hos Köpbarnvagn (8798710160)
Maxi Cosi Pebble Plus Nomad Black
Maxi Cosi Pebble Plus Nomad Black
Maxi Cosi Pebble Plus Nomad Black
Maxi Cosi Pebble Plus Nomad Black

Maxi Cosi Pebble Plus Nomad Black

2795 kr
Maxi Cosi
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
8798710160

Maxi Cosi Pebble Plus, Nomad Black

Maxi Cosi Pebble Plus är en uppdaterad version av den "vanliga" Pebble. I grund och botten är de väldigt lika och bygger på samma skal. 

Nytt för Maxi Cosi Pebble Plus; nytt, förbättrat sidokollisionsskydd på vingarna upptill, som gör babyskyddet ännu säkrare i händelse av en krock.

Nytt bältessystem som gör att bilstolens bälten automatiskt ställs i ett utspärrat läge när man lyfter ur barnet. När bältet är olåst kan man justera längden utan att behöva trycka på någon justeringsknapp. Minimerar risken för att internbältena blir felmonterade.

Dessutom har babyskyddet har ett mjukt och komfortabelt spädbarnsinlägg som gör att de allra minsta barnen ligger bekvämt och tillåter en mer liggande ställning.

Användarvänlig: utrustad med trepunktsbälte som enkelt kan justeras med en hand. Tygdelar som är enkla att avlägsna för tvätt i maskin. Praktiskt inbyggd solskydd. Enkel att montera direkt i bilen eller med separat bas.

Montering: Maxi Cosi Pebble Plus kan monteras med bilens befintliga 3-punktsbälte eller med en separat bilstolsbas. Kompatibel med Familyfix XP-bas som ger optimal säkerhet med isofix och har ett mycket praktiskt Click & Go-system.

Travel System: kompatibel med alla vagnar från Maxi Cosi och Quinny. Med hjälp av en separat adapter passar den på flera olika vagnar av kända märken som Emmaljunga, Bugaboo, Stokke mfl.

Godkänd: babyskyddet är godkänd från nyfödd till 75 cm (ca 12 månaders ålder). Certifierad enligt i-Size R 129 samt TUV-godkänd för att ta med sig på flyget. Vikt 4,4 kg.


Läs mer
Läs mindre
Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
Tillbehör till: Maxi Cosi Pebble Plus Nomad Black
Axkid Sparkskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
249 kr
Diono Easy View bilspegel
Lagerstatus
Bonus Kr
229 kr
Andra köpte även: