Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black

Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black/ Svart

Maxi-Cosi
1895 kr
 
Köp
 • Produktbeskrivning
 • Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black/ Svart

  Maxi-Cosi Rodifix är en bältesstol som används vid framåtvänt åkande när barnet är ca 4-12 år. Den är byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och erbjuder maximal säkerhet för ditt barn. Med hjälp av ISOFIX-fästen har den stor stabilitet även när ditt barn inte sitter i sitt säte. Den här stolen växer med ditt barn (används till barn 100-150cm), så att ditt barn är alltid säkert när ni reser. Byggd för att hålla länge och skydda.

  Eftersom 45 % av krockarna sker från sidan har RodiFix R i-Size integrerat G-CELL sidokollisionsskydd. Det är ett skydd som är särskilt utformat för att fördela krafterna från en krock bort från barnet, för att minska skadorna, särskilt runt huvud, nacke och axlar.

  RodiFix R i-Size har ett justerbart, vadderat nackstöd, ryggstöd och vadderat säte som ger den perfekta passformen, oavsett om ditt barn är 4 eller 12 år gammalt.

  Det utdragbara nackstödet och ryggstödet både skyddar och ger extra dämpning under varje resa – oavsett om det är ett långt äventyr eller en snabb tur till affären. Den här bältesstolen med hög rygg är tillverkad av 100 % återvunna tyger och ger alltid en bekväm ställning, även när barnet sover.

  ClimaFlow-tyget ger förbättrad komfort och ventilerar på ett härligt vis. Det hjälper till att hålla ditt barn i en behaglig temperatur.

  RodiFix R i-Size kan enkelt justeras i höjdled och växer med ditt barn. Denna bältesstol med hög rygg håller ditt barn säkert, skyddat och bekvämt från småbarn till tonåring (4–12 år/100–150 cm). När tiden går och ditt barn växer trycker du bara på knappen på baksidan av nackstödet/ryggstödet och skjuter upp det för perfekt passform, år efter år. Det förlänger inte bara stolens höjd och livslängd, utan ger också mer än åtta års sinnesro. Ovärderligt!

  Stolens ISOFIX-fästen gör installation i bilen supersnabb ock enkel. Att sätta ditt barn i och ta ut ditt barn ur stolen går också snabbt och enkelt - utan skrymmande armstöd som kan vara i vägen går det alltid snabbt och smidigt att spänna fast barnet med säkerhetsbältet. Faktiskt så enkelt att självständiga barn kan spänna fast sig själva.

  Tack vare sitsens justerbara design är det också enkelt att hålla jämna steg med barnets tillväxt – tryck bara på en knapp på baksidan av nackstödet/ryggstödet för att justera höjden när barnet blir längre.

  Maxi-Cosi RodiFix R i-Size har ett välutvecklat sidokollisionsskydd med G-CELL-teknik; konstruerad för att sprida krafterna från en kollision bort från ditt barn.

  Sitsen är justerbar i höjdled så ditt barn sitter alltid säkert och bekvämt vart ni än åker, från 4 år till 12 års ålder (100–150 cm).

  Designen är väldigt nätt trots välutvecklat integrerat sidoskydd vilket gör att man kan få plats med tre stycken bredvid varandra i baksätet. Perfekt, praktiskt och enkelt i vardagen!

  -ISOFIX-fästen för enkel montering av bilbarnstolen i bilen
  -Samtidig justering av nackstöd och ryggstöd för bättre skydd mot sidokollisioner
  -Höjdjusteringsskala för att enkelt hitta rätt position för nackstöd och ryggstöd
  -Det går snabbt och enkelt att spänna fast, så ni är redo att åka på några sekunder!
  -Tvättbart skydd så att du lätt håller stolen ren
  -Möjligt att montera tre bilbarnstolar i rad så att hela familjen får tillräckligt med plats i bilen
  -Framåtvänd bilbarnstol som gör det lättare att kommunicera med barnet

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Färg: Svart
  Se mer produkter från detta varumärke:: Maxi-Cosi
  Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste , Isofix fäste
  Bilstolstyp: Framåtvänd bältesstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 8760671110

Se fler varor

Logga in