Nuk First Choice+ Anti-Colic Bottle 300ml
Nuk First Choice+ Anti-Colic Bottle 300ml
Nuk First Choice+ Anti-Colic Bottle 300ml
Nuk First Choice+ Anti-Colic Bottle 300ml
Nuk First Choice+ Anti-Colic Bottle 300ml

Nuk First Choice+ Anti-Colic Bottle 300ml

NUK
139 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Nuk First Choice+ Anti-Colic Bottle

  Nuk har utvecklat ett fantastiskt anti kolik system. Denna anti-kolik flaska är ledande och hjälper barnet att undvika att svälja luft. Att svälja luft vid matning är en vanlig orsak till magproblem så som kolik hos bebisar. 

  NUK Professional Ventilation System, en innovativ kombination av luftventil och luftkanal vilket hjälper till att förebygga att barnet sväljer luft när de dricker ur flaskan. Luftventilen ser till att det inte blir vakuum i flaskan. Om det blir vakuum i flaskan drar dinappen ihop sig och barnet måste släppa taget för att kunna fortsätta äta. Detta är en av huvudorsakerna till att barnet sväljer luft. Den integrerade luftkanalen leder luften från ventilen direkt till botten av flaskan - utan att luftbubblor kommer i kontakt med innehållet. Detta förhindrar att mjölken samlar luft, och mindre luft i maten betyder mindre luft i barnets mage. På detta sätt hjälper flaskan till att förhindra kolik. Bekräftat av experter och föräldrar*. 

  NUK Anti-Colic Professional har även den praktiska funktionen Temperatur Control, som visar när innehållet har lagom temperatur. Indikatorn ändrar färg beroende på innehållets temperatur: om maten är för varm så skiftar den blå indikatorn färg och blir vit. 

  Viktigt: NUK temperaturkontroll är avsedd som en extra kontroll. Därför bör temperaturen fortfarande kontrolleras genom att hälla några droppar på insidan av handleden.  

  NUK Anti-Colic Professional är gjord av lätt, spricksäker polypropen (PP) och är kompatibel med alla NUK First Choice-produkter. Dinappen som medföljer är storlek 0-6 mån M. 

  Oberoende marknadsundersökning 50 barnmorskor och 50 barnläkare, Tyskland 2021; Oberoende marknadsundersökning, 162 föräldrar, Tyskland 2020. 

   

 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Artnr: 10-216-293

Se fler varor

Logga in