Köp Padwico Babyalarm Capidi Pearl | Babyvakter - Barnsäkerhet - B
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Capidi Babyalarm Pearl i gruppen Barn & Förälder / Barnsäkerhet / Babyvakter  hos Köpbarnvagn (7391421329003)
Två vita enheter för babylarm med volym
Capidi Babyalarm Pearl
Capidi Babyalarm Pearl
Capidi Babyalarm Pearl
Capidi Babyalarm Pearl
Capidi Babyalarm Pearl
Capidi Babyalarm Pearl

Capidi Babyalarm Pearl

1195 kr
Capidi
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
7391421329003

CAPiDi Babyvakt

Barnvakt med svensk design, utvecklad med hållbarhet, enkelhet och säkerhet i fokus. Få knappar och enkla inställningar skapar en barnvakt där du inte ens behöver en manual för att sätta igång den, samtidigt som den fortfarande erbjuder funktioner som mikrofonkänslighet och vibration mm. Levereras med CAPiDi USB nattlampa som kan användas både vid laddning och enbart som nattlampa. Extra säker laddsladd medföljer.

100 timmars batteritid: din barnvakt kan användas i över 100 timmar innan den behöver laddas igen. Kan laddas via vanligt el-uttag eller USB, vilket gör att du kan ladda din barnvakt genom datorn eller i bilen medans du reser.

Lång räckvidd: CAPiDi Babyalarm har en lång räckvidd på hela 800 meter, vilket gör att du kan använda den oavsett om du befinner dig i huset, trädgården eller lägenheten. Om kontakten mot förmodan skulle tappas, finns ett räckviddsalarm som larmar med ljud och ljus. Larmar även med vibration om den är aktiverad.

Lägsta strålningen på marknaden: modern teknologi möjliggör för produkten att hålla lång räckvidd, vara energisnål samt hålla en mycket låg strålning. CAPiDi Babyalarm är faktiskt en av få babyalarm som klarar EU´s och tyska Blue Angels regler satta för strålning hos babyalarm/barnvakter.

Specifikationer:
- Självparning
- Batterivarning
- Räckviddsalarm
- Stativ/bältesclip
- Justerbar mikrofon
- Ljud- och ljusalarm
- Fronten kan bytas ut
- Frekvens 863-870 MHz
- Lågstrålande, 4% of DECT
- Funktionstestad ner till -20°C

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även: