4
Paketpris! 2me Resekit i gruppen Barn & Förälder / Förälder / Resa med barn / Resestolar/Matstolar hos Köpbarnvagn (pkt2merese1)
Paketpris! 2me Resekit
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Paketpris! 2me Resekit

2ME
1347 kr / 1299 kr
 • Produktbeskrivning
 • 2me Resekit - Resesäng, babysitter och resematstol

  3 produkter som förenklar din vardag till din kommande resedestination!

  Resesäng
  Kompakt och praktisk resesäng som är perfekt att ta med när du ska ut och resa med ditt barn. Den kan också vara bra att ha som extrasäng hemma hos mor- och farföräldrarna. Madrass ingår. Sängen tar liten plats hopfälld och levereras i en formsydd förvaringsväska med handtag. Den väger endast 7,6 kg och är lätt att fälla upp och ned. Instruktioner finns tryckt i botten på sängen så att du snabbt ska kunna börja använda sängen eller packa ihop den. Det går att lägga i en tjockare bäddmadrass för ännu mer komfort.

  Max belastningsvikt:15kg
  Höjd: 76cm (66 inuti)
  Bredd: 60cm
  Djup: 120cm
  Vikt: 7,6 kg

  Babysitter
  Rolig babysitter med lekbåge med två nallar och en boll för de minsta. Ryggen är ställbar i olika lägen, varav det nedersta är fullt sovläge. Utrustad med nackkudde för huvudet och en sele för att hålla barnet på plats i babysittern. Babysittern går att ställa i fast- eller gungande läge. Bärhandtag medföljer.

  Passar små barn från 0 månader upp till ca 9 månaders ålder.

  Maxvikt 12kg

  Resestol
  Praktisk ihopfällbar rese-matstol från 2me. Stolen är perfekt att ha med på resan, eller ha hemma hos svärföräldrarna när man kommer besök. Den blir liten och smidig när den fälls ihop, och den går snabbt och enkelt att haka fast på bordsskivan när ni ska äta middag. Sele är inkluderat så att din barn alltid kan sitta säkert fast i stolen.

  Lämplig från ca 6 månaders ålder upp till max 12 kg. 

   

 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Artnr: pkt2merese1
Logga in