16
Emmaljunga 2021 NXT90 Duovagn, Maxi-Cosi | Adapter | Bilbas i gruppen Barnvagnar / Barnvagnspaket / Emmaljunga barnvagnspaket / Emmaljunga NXT90 hos Köpbarnvagn (r-el21ergoutmcc1)
Paketpris Emmaljunga 2021 NXT90 ERGO Duovagn, Maxi-Cosi Cabriofix | Adapter | Bi
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Emmaljunga 2021 NXT90 Duovagn, Maxi-Cosi | Adapter | Bilbas

Emmaljunga

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Färgkombination: 
Sittdel: 
Bilbas: 
Antal: 
Lagerstatus: 
 • Produktbeskrivning
 • Emmaljunga 2021 NXT90 ERGO Duovagn, Maxi-Cosi Cabriofix, Adapter & Bilbas

  Köp Emmaljunga NXT90 barnvagn i ett färdigt paket med sittvagn, liggdel, bilbarnstol, adapter och bilbas (valfritt). Enkelt att beställa och du får dessutom ett lite bättre pris. När du köper ett färdigt barnvagnspaket kan du vara säker på att alla delar garanterat passar ihop. 

  Emmaljunga NXT90 är en exklusiv barnvagn tillverkad i Sverige. Vagnen har en unik kombination av att vara både stabil och lättkörd, tålig och elegant. När du väljer att köpa en Emmaljunga barnvagn får du en vagn i hög kvalitet som känns trygg att köra. Emmaljunga NXT90 Duobarnvagn kan användas från att babyn är nyfödd och upp till ca 4 år. 

  Paket med NXT90 Duovagn och babyskydd
  Här kan du köpa ett färdigt paket med NXT 90 sittvagn och NXT liggdel samt babyskydd, adapter och bas för bilen. I de färdiga kombinationerna har sittdel och liggdel samma färg, men om du vill ha en annan kombination så hjälper vi dig med det. Oavsett hur du kombinerar NXT90 chassi, sittdel och liggdel så blir det ingen skillnad i pris*. Kontakta oss så berättar vi mer. 
  *Undantag för White Leatherette, där tillkommer 400 kr per sittdel och liggdel. 

  Emmaljunga ERGO - ergonomisk sittdel
  Emmaljungas ergonomiska sittdel ger stöd för hela barnets kropp och avlastar och ger en bekväm åktur. Vinkeln mellan säte och rygg är konstant och du vinklar hela sitsen när barnet ska ligga ned eller sitta upp. Fotstödet går att vinkla i olika lägen. Även små barn sitter bra redan från början i en ERGO sittdel. Den tar även liten plats när den ska packas in i bilen. 

  Emmaljunga FLAT - klassisk sittdel
  Emmaljunga FLAT sittdel är en klassisk sittdel med plan sittyta och ett ryggstöd och fotstöd som går att reglera i olika lägen. I en FLAT sittdel kan barnet får en helt plan yta att ligga på.

  NXT90 med Outdoor chassi
  Emmaljunga NXT 90 Outdoor chassi har brunt handtag, brun frambåge på sittdelen och stora punkteringsfria däck som gör vagnen mycket lättrullad både i staden och på landet. De främre hjulen är swivelhjul som går att låsa vid behov. För dig som går extra mycket på krävande underlag kan Outdoor chassi ett extra bra val, då däcken har ett grovt mönster som ger extra bra grepp. 

  NXT90 med Black Chassi
  Chassit är svart med svart handtag och frambåge. Hjulen är stora punkteringsfria ecco-solight hjul med slätt mönster. Trots att hjulen är punkteringfra med slätt mönster så upplevs de mjuka och är hållbara, tack vare materialet och stötdämpningen i vagnen.

  NXT Lounge och Outdoor design
  NXT sittdelar och liggdelar finns i två olika designs: Lounge eller Outdoor. Lounge serien har detaljer i svart leatherette och Outdoor serien har detaljer i brunt leatherette.

  Vad är ett Travel System?
  Den lilla babyn somnar oftast i bilen så många föräldrar tycker det är smidigt att kunna fästa babyskyddet på barnvagnens chassi. På så sätt kan babyn fortsätta sova. När du köper ett barnvagnspaket kan du vara säker på att alla delar passar till varandra. Ofta kan du även spara pengar genom att köpa ett helt paket med både barnvagn, babyskydd och adapter. 

  Vad ingår i barnvagnspaketet?
  I det här travel system paketet ingår den senaste versionen av Emmaljunga NXT90 med ERGO sittdel och NXT liggdel samt Maxi-Cosi Cabriofix babyskydd och bilbas. Bilbasen väljer du till i rullisten ovan. Det ingår även en adapter så att du kan fästa babyskyddet på barnvagnen.

  Maxi-Cosi Cabriofix Babyskydd & Bas
  Maxi Cosi Cabriofix är ett väl beprövat och säkert babyskydd för nyfödd – ca 12 månaders ålder. Den höga säkerheten kombinerat med praktiska funktioner gör babyskyddet till ett av de mest eftertraktade på marknaden. Skyddet kan installeras enkelt på en Familyfix- eller Easyfix-bas , eller med bilens trepunktsbälte. Tack vare den låga vikten och det ergonomiska handtaget så upplevs Cabriofix mycket lätt att bära. Babyskyddet har integrerat sidokrockskydd som ger bästa skydd vid en eventuell sidokollision. Den vadderade nackkudden ger barnet extra stöd och är lätt att anpassa efter ditt barns längd. Klädseln går att ta av och tvätta, utan att demontera selen.

  Maxi-Cosi Bas EasyFix fick tillsammans med babyskyddet CabrioFix ”Bäst i test” av Råd & Röns årliga bilbarnstols-test 2007-2010 i kategorin 0-13 kg. Tack vare färgindikatorererna på basen så minimerar den risken för felinstallation. Basen kan installeras med isofix eller bilbälte, vilket gör att den kan monteras i alla bilar, i både fram-, och baksätet. Justerbart stödben som inte bara stödjer utan även begränsar rotationen vid eventuell kollision.

  Specifikationer Emmaljunga NXT90 ERGO Duovagn
  - Chassi i aluminium med justerbart handtag och transportlås
  - Punkteringsfria däck med luftkanaler ger god stötdämpning men ingen risk för punktering
  - Extra stora hjul både fram och bak
  - Låsbara framhjul
  - Rymlig varukorg med reflexer
  - Vändbar, ergonomisk sittdel med tre lägen och dragkedja i suffletten för uv-skydd och myggnät. 
  - Sufflett med solskydd UPF50+, ventilation och inbyggd förlängning 
  - Avtagbar frambåge
  - Liggdel med bärhandtag, avtagbart fodertyg, ventilerande madrass och dragkedja i suffletten för uv-skydd och myggnät. 

  Mått och vikt Emmaljunga NXT 90
  - Vikt chassi med hjul 9,7 kg
  - Vikt sittdel 4,1 kg
  - Vikt liggdel 4,1 kg
  - Ställbart handtag 68-115 cm
  - Längd sittdel 100-105 cm, bredd 32 cm
  - Innermått liggdel 76x34x18 cm

  Garantier på din Emmaljunga barnvagn
  Från och med årsmodell 2021 kan du registrera din vagn på register.emmaljunga.se och få 3+2 års begränsad tillverkargaranti. Du kan läsa mer här om vilka delar som täcks av den begränsade tillverkargarantin (öppnas i nytt fönster)
  På övriga delar har du ett års garanti från inköpsdatum. 

  Barnvagn tillverkad i Sverige
  Emmaljunga NXT90 är tillverkad i Sverige med säkerhet och miljö i fokus och när den gång i framtiden tjänat ut kan komponenterna återvinnas. Testad och godkänd enligt EN1888:2012 och EN1466:2014.

  Specifikationer Maxi-Cosi Cabriofix babyskydd med bilbas
  - Passar till barn mellan 0–12 månader
  - Enkel montering
  - Extra sidoskydd
  - Integrerat solskydd
  - Ergonomiskt bärhandtag
  - Tryckknapp för att justera bärhandtaget
  - Enhandsjustering av bältena
  - Praktiskt förvaringsutrymme
  - Godkänd enligt ECE R44/04

  Det här ingår i paketet
  - Chassi Emmaljunga NXT90
  - Sittdel Emmaljunga NXT (Valfritt ERGO eller Flat)
  - Liggdel Emmaljunga NXT
  - Myggnät och solskärm, passar både liggdel och sittdel
  - Babyskydd Maxi- Cosi Cabriofix
  - Bilbas Maxi-Cosi EasyFix (Valfritt)
  - Adapter för att fästa babyskyddet på vagnen 


 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Barnvagnspaket , Duovagn
  Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Däcktyp: Punkteringsfria
  Vändbar sittdel: Ja
  Maxvikt: 22 kg
  Barnvagnspaket: ja
  Färg: Beige , Blå , Grå , Grön , Svart , Vit
 • Specifikationer
 • Frakt:
  Artnr: r-el21ergoutmcc1
Logga in