Paketpris! Maxi Cosi Lila Xp & Oria XXL Liggdel Essential Graphite + Babyskydd och Bas
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Paketpris! Maxi Cosi Lila Xp & Oria XXL Liggdel Essential Graphite + Babyskydd och Bas i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Maxi-Cosi Barnvagnar hos Köpbarnvagn (pktlilaxpsg2)
Paketpris! Maxi Cosi Lila Xp & Oria XXL Liggdel Essential Graphite + Babyskydd o

Paketpris! Maxi Cosi Lila Xp & Oria XXL Liggdel Essential Graphite + Babyskydd och Bas

14290 kr / 12999 kr
Maxi Cosi
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
pktlilaxpsg2

Maxi Cosi Lila Xp & Oria XXL Liggdel Essential Graphite + Babyskydd och Bas

En lätt och smidig vagn som gör det bekvämt att köra i teräng. Söker du detta är Maxi-Cosi Lila XP vagnen för dig. Maxi-Cosi Lila XP:s terränghjul, mjuka fjädring och innovativa Modulo-drive-system gör det enkelt att köra vagnen på alla underlag. En unik smidig barnvagn som tar dig vart du än vill!

Terrängbarnvagn

Från födseln upp till 4 års ålder gör Lila XP terrängen komfortabel för ditt barn! Barnvagnens terränghjul och den mjuka fjädringen både bak och fram gör så att det blir en enkel färd i all terräng man kan tänka sig. Det unika Modulo-drive-systemet gör så du kan låsa vagnen eller låsa upp utan att behöva anstränga sig. 

Värmereglerad Madrass

Tack vare den vändbara, värmereglerande madrassen så spelar det växlande vädret ingen roll. Madrassen svalkar på sommaren men värmer på vintern. Vagnen har ett justerbart fotstöd samt en UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel gör att ditt barn har det skönt under både promenader och tupplurar. Terrängvagnen är inte bara bekväm och skön för barnet, utan också för de som kör vagnen.

Vagnen har även en stor XXL- korg  som rymmer allt du behöver upp till 10 kg.

Lila XP har också praktiska fickor för förvaring av mindre saker, eller ett regnskydd för att hålla barnet torrt. Funderar du över användningstiden? Barnvagnen har en XXL-sits med en längd på över en meter, så att du kan använda den tills barnet fyller 4 år. Tack vare Oria XXL-liggdelen – Maxi-Cosis hittills största liggdel – kan du enkelt omvandla barnvagnen till den mest bekväma terrängbarnvagnen på marknaden.

Komfort

Lila XP utlovar komfort åt ditt barn medan du promenerar, även i ojämn terräng! Vi har designat terränghjulen och fjädringen för att garantera att din lilla har det skönt, även när terrängen är ojämn. Lila XP är en oerhört bekväm barnvagn, med en vändbar värmereglerande madrass som håller din lilla varm på vintern och sval på sommaren.

Det justerbara fotstödet gör att vagnen växer med ditt barn och den skyddade UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel skapar en mysig miljö och kan fällas ut för att skydda från både sol och insekter. Lila XP har också en mycket stor sits som gör att ditt barn sitter tryggt och skönt upp till 4 års ålder. Tack vare att den kan fällas helt horisontellt kan den användas redan från födseln! Du älskar att utforska utomhus – vi ser till att din lilla utforskare har det skönt på alla underlag!

Komfortabel terräng

Dess terränghjul och mjuka fjädring gör att turer på de mest ojämna underlag aldrig har varit mer bekväma! Vi har dessutom designat Modulo-drive-systemet med knappar på ramen som gör körningen ännu enklare för dig!

Oroa dig inte över vart du ska lägga allt när du är på språng. Lila XP har en mycket stor korg som rymmer allt du behöver, upp till en vikt på 10 kg. Din lilla växer så fort! Men den meterlånga XXL-sitsen på vår unika barnvagn passar ditt barn till det blir ungefär 4 år. Det justerbara fotstödet växer med barnet. Vill du ha en terrängbarnvagn som ger optimal komfort? Lila XP erbjuder just det genom att kombinera praktiska terrängfunktioner med fantastisk komfort! Den vändbara, värmereglerande madrassen håller barnet varmt på vintern och svalt på sommaren, samtidigt som UV50+-suffletten med utfällbar sufflettdel gör att ditt barn har det skönt under både promenader och tupplurar – i alla väder! Dessutom kan barnvagnen fällas ihop med enhandsgrepp, så att ena handen alltid är fri.

Maxi Cosi Oria XXL Liggdel Essential Black

Maxi-Cosi Oria XXL är liggdelen till Maxi-Cosi Lila XP. Liggdelen är en väl genomtänkt liggdel med flera funktioner som är jätte rymlig för ditt barn. Inbyggt bärhandtag i suffletten vilket gör den enkel att bära med sig och lyfta av från Lila XP vagnen. Liggdelsplattan kan enkelt justeras upp igenom att dra i en rem, vilket gör att ditt barn kan få ett lutande läge i liggdelen och gör att barnet kan sitta upp. Den har även flera praktiska fack till förvaring och gör förvaringen lättillgänglig.

-Liggdelens innermått ligger på 80cm samt vikten på liggdelen är 4,4kg.

Maxi Cosi Cabriofix Babyskydd Black Grid + Bas

Maxi Cosi Cabriofix är ett väl beprövat och säkert babyskydd för nyfödd – ca 12 månaders ålder. Den höga säkerheten kombinerat med praktiska funktioner gör babyskyddet till ett av de mest eftertraktade på marknaden. Skyddet kan installeras enkelt på en Familyfix- eller Easyfix-bas (säljs separat), eller med bilens trepunktsbälte. Tack vare den låga vikten och det ergonomiska handtaget så upplevs Cabriofix mycket lätt att bära. Babyskyddet har integrerat sidokrockskydd som ger bästa skydd vid en eventuell sidokollision. Den vadderade nackkudden ger barnet extra stöd och är lätt att anpassa efter ditt barns längd. Klädseln går att ta av och tvätta, utan att demontera selen.


- Passar till barn mellan 0–12 månader
- Enkel montering
- Extra sidoskydd
- Integrerat solskydd
- Ergonomiskt bärhandtag
- Tryckknapp för att justera bärhandtaget
- Enhandsjustering av bältena
- Praktiskt förvaringsutrymme
- Godkänd enligt ECE R44/04

Längd ryggstöd: 50 cm
Djup: 66 cm
Höjd: 39 cm
Bredd: 44 cm
Vikt. 3,5 kg

Bälte: Trepunkts
Montering: Bas eller bilens trepunktsbälte

Maxi Cosi EasyFix Bilbas för Cabriofix Babyskydd

Maxi-Cosi Bas EasyFix fick tillsammans med babyskyddet CabrioFix ”Bäst i test” av Råd & Röns årliga bilbarnstols-test 2007-2010 i kategorin 0-13 kg. Tack vare färgindikatorererna på basen så minimerar den risken för felinstallation. Basen kan installeras med isofix eller bilbälte, vilket gör att den kan monteras i alla bilar, i både fram-, och baksätet. Justerbart stödben som inte bara stödjer utan även begränsar rotationen vid eventuell kollision.

Läs mer
Läs mindre
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Färg: Grå
Däcktyp: Punkteringsfria
Vändbar sittdel: Ja
Maxbelastning (per sittdel): 22 kg