Rätt Start Kudde Vagn/Vagga ECO Organic | Vagn & vagga - Textil
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Rätt Start Kudde Vagn/Vagga ECO Organic i gruppen Barnvagnar  / Tillbehör / Bädda i barnvagnen / Sängkläder hos Köpbarnvagn.se (7330786098629)
Rätt Start Kudde Vagn/Vagga ECO Organic
Rätt Start Kudde Vagn/Vagga ECO Organic

Rätt Start Kudde Vagn/Vagga ECO Organic

159 kr
Rätt Start
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
7330786098629

Rätt Start Ekologisk Kudde till vagn/vagga

Fin kudde för barnvagn eller vagga från Rätt Start ur kollektionen ECO Cotton Organic som är en serie kuddar och täcken med ekologiskt bomullsyttertyg och fantastiskt kardad fiberkärna som går att tvätta många gånger. Hela serien är speciellt framtagen för nyfödda och är utformad tillsammans med specialister för att ge spädbarn maximal sovkomfort för att kunna sova hela natten.

Kudden är genomskydd, vilket stabiliserar fyllningen och ger barnet en ergonomiskt riktig sovställning. Puffa gärna upp kudden emellanåt innan du lägger barnet så att den ger mjukt stöd även på huvudets sidor.

Fyllningen av kardad polyesterfiber ventilerar effektivt bort fukt och överskottsvärme så att barnet ligger torrt och lagom varmt. Yttertyget i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull har producerats utan insektsgifter eller konstgödsel.

Den krispiga bomullen är mjuk och sval mot huden samt torkar fort, vilket tillsammans med den högkvalitativa polyesterfyllningen ger ett torrt, kvalsterhämmande och smutshärdig kudde. Allgergisäker och certifierad enligt Ökotex-standard och Ökotex Klass 1 Baby.

- Mått: 28 x 35 cm
- Fyllning i 100% polyester
- Yttertyg i ekologisk bomull

Läs mer
Läs mindre