Red Castle Babynest, Cocoonababy | Babynest - Vagn & vagga - Te
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Red Castle Babynest, Cocoonababy i gruppen Barnrum  / Sova / Textilier Vagn & vagga / Babynest hos Köpbarnvagn.se (3660950054385)
Red Castle Babynest, Cocoonababy
Red Castle Babynest, Cocoonababy
Red Castle Babynest, Cocoonababy
Red Castle Babynest, Cocoonababy
Red Castle Babynest, Cocoonababy

Red Castle Babynest, Cocoonababy

1995 kr
Red Castle
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
3660950054385

Red Castle Babynest

Fint babynest från Red Castle som skapar en ombonad, mysig och mångsidig sovlplasts för din bebis. Den fungerar både som säng och skötbädd och passar lika bra i hemmet som att ta med sig på resan. 

Cocoonababy kan även användas som insats i spjälsängen eller i föräldrarnas säng för att skapa en trygg och säker omgivning för barnet. Du som förälder eller syskon slipper då också oron över att kunna rulla på ditt barn i sömnen.

Nestets ergonomiska utformning liknar det rörelsemönster barnet hade i livmodern vilket inger trygghet för barnet och hjälper barnet att anpassa sig till sitt nya liv utanför mammans mage. Madrassen ger barnet möjligheten att vända huvudet vilket minskar risk för ”flat-head syndrome” och ökar möjligheten till interaktivitet.

Den lutande utformningen gör att uppstötningsreflexerna upphör och barnet kan med fördel nå sitt ansikte med händerna och suga på sin tumme, precis som i mammans mage. Den omfamnande designen med det breda bandet över magen underlättar också vid kolik och motverkar Mororeflexerna - de så kallade fritt fall reflexerna - som väcker babyn med ett ryck. I babynestet sover bebisen på rygg, den ställning som anses vara den säkraste för att förhindra plötslig spädbarnsdöd.

Passar barn från 2,8 kg och kan användas till ca 4 månaders ålder (när barnet kan rulla runt och på egen hand byta liggställning).

- Mått 69 x 40 x 19 cm
- Ökotex-certifierad bomull
- Material madrass; skumgummi
- Avtagbart överdrag, madrasskydd ingår
- Passar barn från 2,8 kg upp till ca 4 månader

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även: