Segr Fällgrind i Trä, Vit 100 cm
Segr Fällgrind i Trä, Vit 100 cm
Segr Fällgrind i Trä, Vit 100 cm

Segr Fällgrind i Trä, Vit 100 cm

Segr
1295 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Segr Trappgrind i trä, Vit 100 cm

  Trappgrinden från Segr erbjuder ett säkert och praktiskt sätt att barnsäkra hemmet. Grinden är mycket anpassningsbar och kan, till skillnad från många andra grindar på marknaden, användas i både trappor och dörröppningar. Grinden kan öppnas och stängas som en dörr, eller vikas uppåt och placeras mot dörrkarmen, därav kallas den fällgrind. 

  Segr fällgrind är mycket flexibel, inte bara tack vare att den kan öppnas på flera olika sätt, utan även för att den kan justeras i bredd till önskvärt mått. För att få grinden att passa perfekt för just din dörröppning så reglerar du längden genom att skruva fast spjälorna omlott med önskvärt avstånd.

  Just denna grind har en maxbredd på 100 cm, och minsta bredd på 76 cm. Men du kan också välja en grind hos oss med bredare mått, t.ex. en med maxbredd 120 cm, om din dörröppning är bredare än 100 cm. 

  En barngrind är viktigt för göra hemmet till en trygg plats när barnet börjar krypa och gå. Ett tips är att sätta upp en grind redan när bebisen är runt 3-4 månader gammal, speciellt om du har en trappa i hemmet. Vissa barn lär sig att rulla över på mage och krypa iväg redan när de är ett halvår gamla. Då är det skönt om du är förberedd och kan slappna av hemma med barnet.

  Allting du behöver för att sätta upp grinden ingår i paketet; Gångjärn, väggfästen, skruvar och själva grinden.
  Du skruvar fast väggfästena i väggen eller trappräcket för att fästa grinden. Grinden levereras i delar och du monterar ihop den själv med en skruvmejsel och medföljande skruvar.

  - Höjd 72 cm
  - Bredd 100 cm
  - Godkänd enligt EN 1930:2011
  - Vitlackerad i tålig och robust björk

  Detta är den senaste varianten av trägrind som 2023 är testad och godkänd enligt aktuell säkerhetsstandard. Video över hur testet går till finner du här.

 • Egenskaper
 • Färg: Vit
 • Specifikationer
 • Artnr: 25-3101

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in