Slang till barnvagnsdäck 12 tum - RAK CYKELVENTIL | Barnvagnsdä
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
CST Slang till barnvagnsdäck 12 - Rak Cykelventil i gruppen Barnvagnar  / Tillbehör / Hjul, däck & slang hos Köpbarnvagn (6933882312012)
CST Slang till barnvagnsdäck 12 - Rak Cykelventil

CST Slang till barnvagnsdäck 12 - Rak Cykelventil

99 kr
CST
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
6933882312012

Slang till barnvagnsdäck med lufthjul 12" - RAK CYKELVENTIL

Passar alla barnvagnsdäck med lufthjul av standardmåttet 12 tum. Slangen har cykelventil.  Praktiskt att ha hemma för snabbt byte vid punktering. Vid punktering gäller följande:

Det är normalt enklare att byta hela slangen än att laga den. Innan den nya slangen sätts på - känn nogrannt igenom däcket på insidan för att förvissa dig om att det vassa föremålet (glasbiten, rosentaggen, metallbiten osv) inte sitter kvar i däcket. Det är viktigt att få bort det vassa föremålet som orsakat punkteringen, annars kommer du snart att få punktering igen.

Denna barnvagnsslang passar alla barnvagnsdäck med standardmått 12 tum (även äldre modeller). De flesta barnvagnsmärken har bilventil.

Det går att ha olika ventiler på barnvagnsdäcken - men av praktiska skäl kan det vara bra att ha cykelventil runt om eller bilventil runt om så slipper man ha byta pump eller vända på pumpens ventilblad.

Är ni osäkra vilken tum ni har på däcken - titta på däckets sida så finner ni det.

Priset avser 1 st slang.

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Reservdel
Andra köpte även: