Stokke Crusi Liggdel | Stokke Crusi barnvagn - STOKKE barnvagn
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Stokke Crusi/Trailz Liggdel  i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / STOKKE / Stokke utförsäljning REA hos Köpbarnvagn.se (282301r)
Stokke Crusi/Trailz Liggdel

Stokke Crusi/Trailz Liggdel

STOKKE
Färg: 
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
282301r
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Liggdel till Stokke Crusi/Trailz barnvagn

OBSERVERA - endast liggdelen ingår i priset (ej hela vagnen på bilden).

Liggdelen fästes högt upp på barnvagnen vilket gör att barnet kommer närmare sin mamma och pappa. Rymlig och bekväm för barnet - längd 79,5 cm och bredd 73 cm. Hårt skal med textilklädsel gör att liggdelen skyddar barnet väl. Nederdelen har luftventilation vilket minimerar risken för fukt i botten av liggdelen. Mjukt invändigt foder.

Robusta bärhandtag för att man tryggt och säkert kan bära liggdelen. Ficka för förvaring av handtag för att förhindra att barnet fastnar/trasslar in sig i dem.

Multifunktionell sufflett; Visir för extra skydd från vind och ljust. Visiret kan antingen fällas bakåt eller tas bort helt med hjälp av ett blixtlås. Vattenavvisande solskydd. Valfri öppning för ventilering genom 30% av suffletten för att förhindra att barnet blir överhettat. Öppning skyddat av insektsnät.

Överdrag fordrat med skum för extra skydd. Avtagbart för temperaturreglering av barnets miljö samt för bättre tillgänglighet för barnet.

Stokke Trailz;

För att få en komplett liggvagn - köp till chassi. För att få en komplett sitt- och liggvagn, köp till chassi och huvudsits.

Stokke Crusi;

För att använda barnvagnen som liggvagn till ett barn krävs att man köper denna liggdel samt ett chassi separat.

För att använda barnvagnen som liggvagn och sittvagn till ett barn krävs att man köper denna liggdel + chassi separat + huvudsits separat.

För att använda barnvagnen som liggvagn till ett barn samt extra säte till det äldre syskonbarnet krävs att man köper denna liggdel + chassi separat + syskonsits separat. Nu kan man använda barnvagnen som syskonvagn samtidigt som man använder vagnen som liggvagn till det mindre barnet. Det större barnet åker då i syskonsätet under liggdelen ovanför framhjulen i en fixerad bakåtvänd riktning.

För att använda barnvagnen som liggvagn och sittvagn till ett barn samt syskonvagn till två barn efter det att det lilla barnet vuxit ur liggdelen krävs att man köper denna liggdel + chassi separat + huvudsits separat + extra syskonsits separat. Nu går barnvagnen att använda dels som ligg- och sittvagn till ett barn samt liggvagn + syskonvagn (där det större åker i syskonsätet under liggdelen ovanför framhjulen i en fixerad bakåtvänd riktning samt syskonvagn där båda barnen kan åka i varsin sittdel.

För att se full demo av Stokke Crusi med de olika alternativen - klicka nedan på play-knappen.

 

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Duovagn
Informasjon ved bestilling til Norge: Informasjon ved bestilling til Norge
Andra köpte även:
Stokke Stickad Filt Black Multi
Ord. pris 399 kr
Lagerstatus
Bonus Kr
299 kr
Stokke Stylekit Sittdel Solid Olive
749 kr
1049 kr
Stokke Stickad Filt Forest
Lagerstatus
Bonus Kr
299 kr
399 kr
Stokke Crusi/Trailz Liggdel
Flera färger
Lagerstatus
Bonus Kr
fr. 1999 kr
fr. 2499 kr
Bilstolsadapter till STOKKE Xplory Trailz och Scoot
fr. 199 kr
fr. 399 kr
Stokke Crusi syskonsäte - RÖD
Lagerstatus
Bonus Kr
1295 kr
2599 kr
STOKKE Xplory Madrassöverdrag 2-pack
249 kr
349 kr
Stokke Scoot Softbag Red
Lagerstatus
Bonus Kr
379 kr
479 kr