Stokke iZi Go Modular Black by BeSafe | Stokke - Varumärke - Bi
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Stokke iZi Go Modular Black by BeSafe i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / STOKKE / Stokke tillbehör hos Köpbarnvagn.se (449001)
Stokke iZi Go Modular Black by BeSafe
Stokke iZi Go Modular Black by BeSafe

Stokke iZi Go Modular Black by BeSafe

2795 kr
STOKKE
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
449001

Stokke Babyskydd iZi Go Black

Stokke iZi Go Modular by Besafe är ett babyskydd med mycket hög säkerhet och komfort för barnet. Babyskyddet kan användas utan adapters direkt på alla Stokke-vagnar.

För smidig och säker användning i bilen kan iZi Go Modular monteras tillsammans med Stokke iZi Go Modular isofixbas - säljes separat. Klicka fast babyskyddet på basen och du är klar för att åka. Tydliga indikatorer visar när kombinationen är korrekt monterad. Babyskyddet kan också monteras utan bas med bilens befintliga 3-punktsbälte.

Vid händelse av kollision absorberar det nyutvecklade SIP+ (Side Impact Protection) belastningen av krocken och ökar skyddet både vid frontalkrock, sidokollision och påkörning bakifrån. Detta säkerställer att babyskyddet överträffar säkerhetskraven som ställs i reglementet för i-Size.

Stokke iZi Go Modular by Besafe har integrerat 5-punktsbälte samt smarta magneter för att underlätta hanteringen av internbältet. Justerbara bröstselar som gör att barnet kan växa med stolen.

Den unika kombinationen av mjukt material och EPS, tillsammans med mjuk stoppning i skalet, gör att barnet sitter bekvämt under hela resan. Integrerad solskärm med ventilation och solskydd SPF 50+, gör att den passar perfekt på barnvagnen som Travel System - babyskydd som klickas fast direkt på din Stokke-vagn utan adapters.

Bilstolen är plustestad och godkänd, vilket innebär att den klarat världens tuffaste krocktest för bilbarnstolar. Testet fokuserar på frontalkollisionen, den kollisionsform som medför de allvarligaste konsekvenserna för ett barn. Plustestet testar stolarna i högre hastigheter och med hårdare stopp. Alla mätningar görs i krockdockans nacke. Testet är frivilligt och utförs av VTI i Linköping. Babyskyddet är godkänd i enlighet med i-Size UN r 129. Godkänd höjd; 40-75 cm.

Läs mer
Läs mindre
Informasjon ved bestilling til Norge: Informasjon ved bestilling til Norge
Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
Färg: Svart
Tillbehör till: Stokke iZi Go Modular Black by BeSafe
Axkid Skylt Baby On Board
Lagerstatus
Bonus Kr
20 kr
49 kr
Axkid SparkskyddLagerstatus
Bonus Kr
179 kr
249 kr
BeSafe Bilspegel
Lagerstatus
Bonus Kr
195 kr
Jollein Myggnät till babyskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr
Stokke iZi Go Modular Isofixbas
Lagerstatus
Bonus Kr
2495 kr
Andra köpte även:
Stokke iZi Go Modular Isofixbas
Lagerstatus
Bonus Kr
2495 kr
Stokke Mugghållare
Lagerstatus
Bonus Kr
189 kr
Stokke Regnskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
399 kr
Stokke Trailz Liggdel Black Melange
1900 kr
Stokke Åkpåse Black Melange
Lagerstatus
Bonus Kr
806 kr
895 kr
Stokke Vindskydd Deep Blue
Lagerstatus
Bonus Kr
459 kr