Stokke Sleepi Mini Säng Vit inkl madrass
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Stokke Sleepi Mini Säng Vit inkl madrass i gruppen Barn & Förälder / Barnrum  / Spjälsängar & Vaggor / Vaggor & minisängar hos Köpbarnvagn (221605)
Stokke Sleepi Mini Säng Vit inkl madrass

Stokke Sleepi Mini Säng Vit inkl madrass

4395 kr
STOKKE
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
221605

Stokke Sleepi Mini inklusive madrass

Stokke Sleepi är ett mycket bra val av första babysäng. Den är liten, ombonad och mysig. Den ovala formen påminner om en lugn och van miljö för barnet att somna i -  lite som när babyn låg i mammas mage.

Stokke Sleepi Mini är bara 67,2 cm bred och mycket lätt att flytta från rum till rum tack vare hjulen som sitter undertill. Dessa hjul går att ha dels i svängbart läge samt fixerat läge.

Stokke Sleepi Mini är första delen i Sleepi konceptet. Sleepi kan växa och anpassas till en säng när barnet växer och även senare till en juniorsäng som barnet kan sova i på natten och på dagen användas som soffa. För att göra sängen större behöver förlängningsdelar köpas till separat.

Med denna produkt kan Stokke Sleepi mini endast användas som en säng/vagga från nyfödd upp till 6-7 månaders ålder. För att den efter det skall kunna användas som säng behöver ett förlängningsset och madrass köpas till separat. Med förlängningssetet kan sedan sängen användas till 3 års ålder.

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även:
Stokke Sleepi Sänghimmelstativ Vit
299 kr
Stokke Sleepi Mini Spjälskydd White
695 kr
Stokke Sleepi Sänghimmel
Lagerstatus
Bonus Kr
649 kr
Stokke Sleepi Förlängningsset Natur
2495 kr
Stokke Sleepi Förlängningsset Vit
2699 kr