Stokke Sleepi Mini Säng
Stokke Sleepi Mini Säng
Stokke Sleepi Mini Säng V3 Vit
Stokke Sleepi Mini Säng V3 Vit
Stokke Sleepi Mini Säng V3 Vit
Stokke Sleepi Mini Säng V3 Vit

Stokke Sleepi Mini Säng V3 Vit

STOKKE
4249 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Stokke Sleepi Mini

  Stokke Sleepi är den tidslösa sängen som blir början för många nätters god sömn för både dig och ditt barn. Från första natten på hemmaplan till flera år framöver. Stokke Sleepi mini är sängen som ger din familj en mjukstart på de långa kommande nätterna och vilostunderna.
  Formen på babysängen är kompakt och liten. Med sin ovala utformning så skapar sängen en modern, trygg och ombonad känsla som ska påminna om samma trygghet som i mammas mage.
  Spjälsängen har svängbara hjul som du också kan låsa. Hjulen gör det också enkelt för dig att ta med sängen från rum till rum, och den ovala formen på Stokke Sleepi Mini gör att den passar genom alla dörröppningar och tar minimalt med plats i hemmet. Spjälsängen är helt utan vassa kanter, av en stabil träram i bokträ som är ytbehandlad med giftfria medel.
  Madrassen är tillverkad av flera lager av andningsaktiv 3D-mesh som gör att madrassen känns luftig och ser till att ditt barn håller en jämn kroppstemperatur hela natten, oavsett årstid.

  Stokke Sleepi Mini är början på hela Sleepi konceptet. Stokke Sleepi är en säng som växer med barnet, från spjälsäng för nyfödd upp till juniorsäng för barn upp till ca 5 år. För att sängen ska kunna växa med barnet behövs ett förlängningsset och madrass som går att köpa till separat.


  Mer om Sokke Sleepi Mini kan du se Här!

 • Egenskaper
 • Färg: Vit
 • Specifikationer
 • Artnr: 591302

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in