Stokke Steps Bouncer Babysitter Pink | Babyleksaker - Leksaker
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Stokke Steps Bouncer Babysitter Pink i gruppen Leksaker / Babylek 0-1 år / Babysitter hos Köpbarnvagn.se (350105)
Stokke Steps Bouncer Babysitter Pink
Stokke Steps Bouncer Babysitter Pink
Stokke Steps Bouncer Babysitter Pink

Stokke Steps Bouncer Babysitter Pink

1595 kr
STOKKE
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
350105

STOKKE® Steps Bouncer Babysitter Pink

Snygg och praktisk babysitter från Stokke som kan användas stående på golvet eller monteras direkt på matstolen Stokke Steps. Babysittern har en mjukt vadderad sits som stöder barnet samtidigt som en lugnande vaggande rörelse skapar en känsla av extra trygghet. Allteftersom barnet blir större kommer den att upptäcka att de kan använda sin egen kroppsrörelse för att skapa vaggande rörelser. Detta ger barnet extra styrka i sin utveckling och bidrar till att barnet snabbt lär sig att underhålla och lugna sig själv.

Stokke Steps Bouncer Babysitters sits kan justeras i fyra olika lägen och har ett medföljande spädbarnsinlägg som kan tas bort vid ca 4 månaders ålder när bebisen blivit lite starkare. Barnet spänns fast i 5-punktsselen med vadderade axeldynor som gör att barnet sitter säkert.

Stokke Steps Bouncer Babysitter har en praktisk leksakshängare för att fästa roliga och underhållande saker i. Tyget är vattenavvisande och kan tas av och tvättas i 40 grader. Babysittern kan enkelt fästas på Stokke Steps matstol - indikatorer försäkrar att den är korrekt monterad.

Material; mycket tålig polypropylene med vadderat polyester-/bomullsöverdrag i 65% polyester och 35% bomull. Fyllning av 100% polyester.

Justerbar i höjd; 56-67 cm
Höjd plant läge; 13 cm
Bredd; 53 cm
Vikt; 3.5 kg

Läs mer
Läs mindre
Informasjon ved bestilling til Norge: Informasjon ved bestilling til Norge
Andra köpte även:
BabyBjörn Babysitter Balance Soft, Black/Dark Grey
Bäst-i-Test-vinnare 2019
Lagerstatus
Bonus Kr
1599 kr