Stokke Steps Bouncer Babysitter White Mountains | Babyleksaker
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Stokke Steps Bouncer Babysitter White Mountains i gruppen Barn & Förälder / Matstolar & dynor / Stokke Steps Matstol hos Köpbarnvagn (350107)
Stokke Steps Bouncer Babysitter White Mountains

Stokke Steps Bouncer Babysitter White Mountains

1595 kr
STOKKE
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
350107

STOKKE® Steps Bouncer Babysitter, White Mountains

Snygg och praktisk babysitter från Stokke som kan användas stående på golvet eller monteras direkt på matstolen Stokke Steps. Babysittern har en mjukt vadderad sits som stöder barnet samtidigt som en lugnande vaggande rörelse skapar en känsla av extra trygghet. Allteftersom barnet blir större kommer den att upptäcka att de kan använda sin egen kroppsrörelse för att skapa vaggande rörelser. Detta ger barnet extra styrka i sin utveckling och bidrar till att barnet snabbt lär sig att underhålla och lugna sig själv.

Stokke Steps Bouncer Babysitters sits kan justeras i fyra olika lägen och har ett medföljande spädbarnsinlägg som kan tas bort vid ca 4 månaders ålder när bebisen blivit lite starkare. Barnet spänns fast i 5-punktsselen med vadderade axeldynor som gör att barnet sitter säkert.

Stokke Steps Bouncer Babysitter har en praktisk leksakshängare för att fästa roliga och underhållande saker i. Tyget är vattenavvisande och kan tas av och tvättas i 40 grader. Babysittern kan enkelt fästas på Stokke Steps matstol - indikatorer försäkrar att den är korrekt monterad.

Material; mycket tålig polypropylene med vadderat polyester-/bomullsöverdrag i 65% polyester och 35% bomull. Fyllning av 100% polyester.

Justerbar i höjd; 56-67 cm
Höjd plant läge; 13 cm
Bredd; 53 cm
Vikt; 3.5 kg

Läs mer
Läs mindre
Informasjon ved bestilling til Norge: Informasjon ved bestilling til Norge
Andra köpte även:
Stokke Steps Matstolsdyna Grey Clouds
395 kr
Stokke Steps Bouncer Babysitter Grey Clouds
1595 kr
STOKKE Steps Dyna till matstol Garden Bunny
395 kr
Stokke Steps Matstolsdyna Flower Garden
395 kr
Stokke Tripp Trapp Table Top
Lagerstatus
Bonus Kr
369 kr
469 kr
AddBaby Golvskydd
Skydda golvet!
Lagerstatus
Bonus Kr
249 kr
Stokke Steps Matstolsdyna Timeless Grey
395 kr