Stokke Tripp Trapp Matstol Whitewash i gruppen Barn & Förälder / Matstolar & dynor / STOKKE Tripp Trapp® matstol hos Köpbarnvagn (100105)
Stokke Tripp Trapp Matstol Whitewash
Stokke Tripp Trapp Matstol Whitewash

Stokke Tripp Trapp Matstol Whitewash

STOKKE
2749 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • STOKKE Tripp Trapp® Matstol Whitewash - från nyfödd till vuxen

  STOKKE Tripp Trapp är en flexibel och mycket stabil matstol som kan användas från spädbarnstiden fram till vuxen ålder! Matstolen är snygg och tidlös i sin design, samt konstruerad för att alltid kunna anpassas efter ditt växande barn. Tripp Trapp stolen främjar anknytningen med ditt barn genom att alltid låta det närvara vid middagsbordet.

  STOKKE erbjuder en rad smarta tillbehör till matstolen, anpassade efter ditt barns förmågor och ålder så att det alltid kan sitta tryggt och ergonomiskt vid bordet.

  STOKKE Tripp Trapp kan användas från nyfödd om du köper till ett Newborn Set och från ca 6 månader (när barnet kan sitta stadigt) om du köper till ett Baby Set (bygel). Se tillbehör nedan.

  Till slut när ditt barn är moget för att klättra upp och ned från stolen själv så kan den användas utan tillbehör. Tack vare dess stabila och tåliga konstruktion kan stolen därefter anpassas för att passa ända upp till vuxen ålder. Tripp trapp har en maxvikt på 120 kg.

  Sitsen och fotstödet kan justeras både i höjd och djup för att alltid passa och ge en ergonomisk position för barnet oavsett längd och ålder. Fotstödet flyttar upp golvytan till barnets nivå, möjliggör för barnet att byta sittställning naturligt och sitta bekvämt, och det ger barnet en bättre känsla av att vara närvarande.

  Hög kvalitet, hållbara material och möjligheter att anpassa stolen i takt med att barnet växer, tillsammans med en tidlös design, ger Tripp Trapp en lång livslängd som kan vara i generationer.
  Registrera din Tripp Trapp-stol på Stokkes hemsida och få 7 år garanti!

  Alla Stokkes produkter har ett gemensamt syfte: att stimulera barnets utveckling och stärka relationen mellan förälder och barn. De skapar produkter med överlägsen funktionalitet för komfort och enkel användning, som även hjälper barnet att komma nära sina föräldrar. Från närhet kommer samhörighet.


 • Egenskaper
 • Färg: Vit
 • Specifikationer
 • Artnr: 100105

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in