Tiny Love Aktivitetscenter i gruppen Leksaker / Babylek 0-1 år / Aktivitetsleksaker hos Köpbarnvagn (2222180831)
Tiny Love Aktivitetscenter
Tiny Love Aktivitetscenter
Tiny Love Aktivitetscenter

Tiny Love Aktivitetscenter

Tiny Love
1995 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-3 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Tiny Love Aktivitetscenter

  Tiny Loves Aktivitetscenter är en produkt som kan användas längre och som växer med ditt barn!  

  0+ månader: Från start kan din bebis använda aktivitetscentrets elektroniska piano för att på detta sätt uppmuntra bebisen till att ligga en längre stund på magen. Välj mellan tre olika musikaliska lägen: sånger, roliga låtar och noter, för att på detta sätt underhålla barnet till att ligga längre på magen. 

  6+ månader: När barnet har börjat sitta upp kan de sättas i den bekväma sitsen på aktivitetscentret. Här finns flera aktiviteter som är roliga att se, känna och klämma på! Utöver pianot finns det bland annat en trumma att slå på, en söt panda med inbyggd skallra och en roterbar spegel. 

  6-24+ månader: Här fortsätter det elektroniska bärbara pianot att underhålla och utbilda ditt barn. De mer avancerade lägena främjar barnets kognitiva utveckling och fungerar som ett roligt musikinstrument när ditt barn är redo att spela sin första melodi. 

  12-36+ månader: Slutligen kan aktivitetscentret användas som ett bord! Här kan ditt barn sitta och leka med sina favoritleksaker eller så kan bordet användas som en rolig plats att kunna vara kreativ vid, kanske genom att måla eller pyssla exempelvis. 

 • Egenskaper
 • Färg: Multi
 • Specifikationer
 • Artnr: 2222180831

Se fler varor

Tiny Love Luxe Babygym

Nyhet

Tiny Love Multi-Mobil

Nyhet

Tiny Love Skallra Panda

Nyhet

Tiny Love Barnvagnsbåge

Nyhet

Logga in