UPPABaby Mesa i-Size Babyskydd Emmet
UPPABaby Mesa i-Size Babyskydd Emmet
 • Fri frakt över 999:-
 • Betala med Klarna

UPPABaby Mesa i-Size Babyskydd Emmet

UPPABaby
2999 kr
Antal: 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • UPPABaby Mesa i-Size Babyskydd, Grön

  Mesa i-Size Emmet i en grön nyans har en extra ombonad sits och med det separata spädbarnsinlägget får din bebis redan från start ett extra generöst huvudstöd. Denna bilstol har ett trepunktsbälte som växer med barnet och ger en perfekt passform. Allt för att ni ska kunna vara trygga med säkerhet och bekväm användning!

  Babyskyddet är otroligt enkelt att installera, du behöver aldrig vara osäker på om du monterat det på rätt sätt. Designen uppfyller kraven enligt i-Size och R129 som är ett säkerhetstest baserat på barnets längd som för denna bilstol är 40-78 cm.

  Den väl tilltagna solskärmen med UPF25+, det inbyggda ventilationssystemet och lufthål i bilstolens skal garanterar att din bebis håller sig sval på resan samtidigt som både minnesskum och Uppababys EPP-skum med luftkanaler stöttar upp kraften och ger ett avancerat sidokrocksskydd vid en eventuell kollision.

  När bebisen somnar i bilen kan du lätt ta ut babyskyddet och snabbt klicka fast det på vagnens chassi så du kan uträtta ärenden samtidigt som barnet får sova klart i lugn och ro. Tillsammans med vagnarna Vista och Cruz behövs inte ens separata adaptrar för göra detta!

  Kompletteras babyskyddet med Mesa i-Size Isofixbas får du möjlighet till SMARTSecure-systemet, en elektronisk indikatorpanel som med ljud och bild visar dig rätt för att minimerar risken för felaktig montering.

  Spädbarnsinsatsen är avtagbar och placerar spädbarn kortare än 60 cm i en korrekt position i babyskyddet för att främja fria luftvägar. Det justerbara nackstödet med integrerad trepunktssele gör att du slipper ta isär systemet när barnet växer, vilket säkerställer en individuell passform som håller ditt spädbarn tryggt och säkert.

  GARANTI

  Registrerar du din MESA i-SIZE inom tre månader får du en begränsad livstidsgaranti. Produktens livstid definieras på babyskyddet och basen på bilstolen med tydligt märkt utgångsdatum. Garantin täcker den ursprungliga ägaren inom produktens sjuåriga livstid.

  Egenskaper

  - Har isofix: Med tillvalet basenhet
  - Maxlängd barn: 78 cm
  - Maxvikt barn: 13 kg
  - Mått BxLxH: 43x69x59 cm
  - Produkttyp Bilbarnstolar: Babyskydd
  - Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-14 mån
  - Babyskyddets vikt: 4.3-4.5 kg

 • Egenskaper
 • Maxvikt: 12 kg kg
  Färg: Grön
  Se mer produkter från detta varumärke:: UPPABaby
  Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
  Bilstolstyp: Babyskydd
 • Specifikationer
 • Artnr: 1019-MSI-EU-EMT

Tillbehör

Se fler varor

UPPABaby CRUZ V2 Jake
REA
8095 kr 8999 kr
Köp
Info
UPPABaby CRUZ V2 Duovagn Jake
REA
9995 kr 12498 kr
Köp
Info
UPPABaby V2 Liggdel Jake
REA
3149 kr 3499 kr
Köp
Info

Andra köpte även

UPPABaby Vista V2 Declan
REA
12495 kr 13995 kr
Köp
Info
Logga in