20
UPPABaby Vista Paket Aton B2 & Bas
UPPABaby Vista Paket Aton B2 & Bas

UPPABaby Vista Paket Aton B2 & Bas

UPPABaby
17435 kr / 13948 kr
17435 kr


Antal:

Köp

Vista V2 Duo Komplett

UPPABaby Vista V2 Jake
UPPABaby Vista V2 Jake
13995 kr
UPPABaby Vista V2 Liam
UPPABaby Vista V2 Liam
13995 kr
UPPABaby Vista V2 Anthony
UPPABaby Vista V2 Anthony
13995 kr
UPPABaby Vista V2 Greyson
UPPABaby Vista V2 Greyson
13995 kr
UPPABaby Vista V2 Gwen
UPPABaby Vista V2 Gwen
13995 kr

Aton B2 Och Bas

Cybex Aton B2 i-Size Inkl. Bas One
Cybex Aton B2 i-Size Inkl. Bas One
2940 kr

Adapter

UPPABaby Universal Babyskydd adapter
UPPABaby Universal Babyskydd adapter
699 kr
 • Produktbeskrivning
 • UPPABaby Vista V2 Duo Komplett

  Vista V2 i en svart nyans som kallas Jake är en lättrullad duovagn med ligg-och sittdel som lätt kan byggas om till en syskonvagn anpassad för två barn. Den klarar alltså småbarnstiden med både ett och två barn. Till och med tre barn kan åka med vagnen samtidigt om ni använder UPPAbabys gedigna ståbräda som med bara ett par klick monteras på lättviktschassit.

  Tack vare den uppgraderade fyrhjulsfjädringen och vagnens stabilitet påverkas inte körkänlan utan Vista V2 är lika lättkörd oberoende av hur många barn som åker i den. Den rymliga varukorgen som kan lastas med 5 kg har ett inbyggt fack för regnskydd och gott om plats. Det gör att du slipper bära din packning och istället bekvämt kan köra din vagn med båda händerna, även om den nätta designen gör att skulle kunna köra den med bara en hand. Den förlängningsbara suffletten har UPF 50 och ger ett säkert skydd mot solens starkaste strålar samtidigt som bebisen får svalka från den integrerade ventialtionsluckan.

  Sittdelen har ett långt ryggstöd som kan fällas med en hand och erbjuder flera olika lutningslägen. Ditt barn erbjuds en säker och trygg färd med den praktiska fempunktsselen som inte behöver träs om i takt med att barnet växer och här kan det sovas gott i liggläge. Sittdelen är vändbar och barnet kan åka framåt, bakåt, sitta helt upprätt och allt däremellan i en ergonimisk position där det djupa fotstödet ger extra stöd. Allt för att underlätta vardagen för dig som förälder.

  UPPABaby Vista V2 är en väldigt användarvänlig vagn och alla detaljer som har en aktiv funktion är grå så att man enkelt ska förstå var man ska trycka. Utöver de smarta funktioner vi redan nämnt har den stora tittluckor med nät och magnetstängning i suffletterna, en smidig bygel med swing awayfunktion, ergonomisk sits och ställbart fotstöd. Vagnen fälls i en rörelse och ihopfälld blir den kompakt och kan stå upp för att inte ta onödig plats i hem och bagageutrymme.

  Är du på resa och i behov av en säker sovplats till din bebis så kan du även komplettera den djupa liggdelen med UPPAbabys liggdels-stativ. Ett tillbehör som då gör att ni får en perfekt säng där bebisen kan sova skyddat. De adaptrar som gör det möjligt att bygga om enkelvagnen till en syskonvagn är ett tillbehör som ökar på flexibiliteten så att du med enkelhet kan transportera ett, två eller tre barn – hela tiden med känslan hos en singelvagn.

  För att göra vagnen än mer smidig finns det möjlighet att med hjälp av UPPAbabys adaptrar fästa det babyskydd ni använder i bilen på vagnens chassi. Med hjälp av denna travel systemlösning behöver barnet inte väckas om det somnar i bilen utan kan lugnt sova färdigt i babyskyddet fäst på vagnens chassi medan du utför ärenden.

  Tillbehören i form av UPPAbabys mugghållare, myggnät samt en ryggsäck som lätt fästs på vagnen där du kan packa ner blöjor och ombyten är produkter som gör att ni kan skräddarsy vagnen att passa perfekt på just era äventyr.

  Vista V2 finns i flera olika färger och följer er i takt med att behov ändras att familjen växer.

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Barnvagnspaket , Duovagn
  Garanti: 2 + 1 år
  Se mer produkter från detta varumärke:: UPPABaby
 • Specifikationer
 • Artnr: SET-vstv2aton

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in