UPPABaby Vista V2

Finn ett komplett utbud av UPPABaby Vista V2 och dess smarta tillbehör! Vista är en barnvagn för ett, två eller upp till tre barn samtidigt! När familjen växer kan Vista byggas ut från enkelvagn till syskonvagn genom att köpa till delar. Den smarta konstruktionen ger familjen en kompakt och smidig barnvagn under hela småbarnsåren. Även med syskonsitsen monterad och rullandes på två barn kommer du ta dig fram över trottoarkanter eller grusvägar.

UPPABaby Vista är lättrullad och har ett stabilt chassi som gör den enkel att manövrera. Tack vare dess smala bredd är det lätt att ta sig fram på trånga platser och genom trånga dörrar. Dessutom kan vagnen enkelt fällas ihop med en hand och passar i de flesta bagageutrymmen.

Vista har även flera smarta tillbehör som gör den till en ännu bättre barnvagn. Till exempel finns det en ståbräda som gör att ett äldre syskon kan vila benen när ni är ute och promenerar.

Dessa egenskaper tillsammans med vagnens moderna färger och smakfulla design gör UPPABaby Vista V2 till ett väldigt populärt val bland föräldrar.

Visar 1-32 av 32 artiklar
UPPABaby Vista V2 Anthony
REA
10790 kr 13995 kr
Köp
Info
UPPABaby Vista V2 Declan
REA
12495 kr 13995 kr
Köp
Info
UPPABaby Vista PAKET Mesa i-Size
REA
Paketpris
13595 kr 16994 kr
Logga in