WWF Cub Club Pandan Panu i gruppen Leksaker / Leksaker från 2 år / Nallar & mjuka djur hos Köpbarnvagn (16183011)
WWF Cub Club Pandan Panu

WWF Cub Club Pandan Panu

WWF
199 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Gosedjur Panu Panda från WWF

  Låt babyns första nalle bli en söt panda! WWF Panu Panda är ett gosedjur i liten storlek som babyn klarar att greppa. Tyget är i otroligt mjukt plysch. Panu har en bjällra i magen med ett mjukt ljud, så den fungerar även som skallra. Självklart är nallen godkänd att använda till ett nyfött barn och dessutom tillverkad i testade material som garanterat inte innehåller några skadliga ämnen. 

  Hur väljer jag babyns första nalle?
  Babyns första nalle blir en vän för livet som tröstar och lugnar, välj det med omsorg. Du som förälder kan gärna sova med gosedjuret innan babyns föds, så det får din lukt. Det gör att babyn tar till sig nallen ännu bättre. Tänk på att välja ett gosedjur som är godkänt från nyfödd, så det inte finns några lösa delar som kan vara farligt för barnet. WWF kollektion för baby har sydda ögon och dragsäkrade detaljer och är därför godkända från nyfödd. Dessutom har de ett glatt uttryck i ansiktet, något som små bebisar älskar!

  Du gör en god gärning när du köper ett mjukisdjur från WWF kollektion - för varje sålt gosedjur går det pengar till WWF!

  - Godkänd från nyfödd
  - CE märkt
  - FSC märkt
  - Oberoende testat mot skadliga ämnen
  - Högsta kvalitet på material
  - Donation till WWF vid köp
  - Handtvätt
  - 22 cm hög

 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Artnr: 16183011

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in