WWF Cub Club Snuttefilt Elefanten Ebu Rosa i gruppen Barn & Förälder / Omvårdnad & Hygien / Filtar & snuttefiltar / Snuttefiltar hos Köpbarnvagn (16193012)
WWF Cub Club Snuttefilt Elefanten Ebu Rosa
WWF Cub Club Snuttefilt Elefanten Ebu Rosa
WWF Cub Club Snuttefilt Elefanten Ebu Rosa

WWF Cub Club Snuttefilt Elefanten Ebu Rosa

WWF
199 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Snuttefilt Ebu Elephant Rosa från WWF, med napphållare

  Snuttefilten är ditt barns bästa vän i vått och torrt. Välj en snuttefilt som tål att gosas och pillas på. Ett tips är att köpa två så du har en extra om barnet tappar bort den ena. Ett bra sätt att undvika katastrof vid läggdags.
  Snuttefilten från WWF är i otroligt mjukt plysch. Öronen prasslar spännande och snabel och ben är perfekta att pilla och tugga på. På ena benet är en kardborre så att du kan fästa en napp med ring. 
  Självklart är snuttefilten godkänd att använda till ett nyfött barn och dessutom tillverkad i testade material som garanterat inte innehåller några skadliga ämnen. 

  Hur väljer jag babyns snuttefilt?
  Babyns snuttefilt blir en vän som tröstar och lugnar, välj det med omsorg. Du som förälder kan gärna sova med snuttefilten innan babyns föds, så det får din lukt. Det gör att babyn tar till sig snuttefilten ännu bättre. Tänk på att välja en snuttefilt som är godkänt från nyfödd, så det inte finns några lösa delar som kan vara farligt för barnet. WWF kollektion för baby är godkända från nyfödd. Dessutom har de ett glatt uttryck i ansiktet, något som små bebisar älskar!

  Du gör en god gärning när du köper en snuttefilt från WWF kollektion - för varje såld snuttefilt går det pengar till WWF!

  - Godkänd från nyfödd
  - CE märkt
  - FSC märkt
  - Oberoende testat mot skadliga ämnen
  - Högsta kvalitet på material
  - Donation till WWF vid köp
  - Handtvätt
  - 30 cm hög

 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Artnr: 16193012

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in