Välkommen till KöpBarnvagn!

Vi har 20 års erfarenhet i branschen och vi i personalen brinner för att varje dag få dela med oss av vår kunskap. Vår gedigna erfarenhet av barnprodukter och av distansförsäljning borgar för trygghet.

Köpbarnvagns historia

Köpbarnvagn etablerades 2003 och var sedan först ut i Sverige med att sälja barnvagnar online.
År 2012 tilldelades KöpBarnvagn utmärkelsen "Årets Gasell i Värmland" av tidningen Dagens Industri, och 2013 "Årets Digitala Gasell". Hösten 2020 blev varumärket uppköpt och verksamheten flyttad till Gräsdalen i Karlstad.


Om Köpbarnvagn

Från vår butik på Gräsdalsgatan 1 i Karlstad samlar vi kunskap när vi dagligen träffar er föräldrar. Med våra 500 kvm erbjuder vi ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar och mycket annat. I vår butik kan du testa barnvagnar utomhus och prova bilbarnstolar i bilen. Självklart hjälper vi till med montering av både barnvagn och bilstol när du handlar hos oss. Vi har samma priser i vår fysiska butik som online. Du kan enkelt lägga en order online för hämtning i vår butik! Men bor du inte nära Karlstad så lugn - vi leverar våra produkter till hela Sverige (samt till Norge via www.kjopbarnevogn.no).

Det kan vara tryggt att veta att vi också har lång erfarenhet av att hantera reklamationer på distans. Vi tillhandahåller även mycket reservdelar om olyckan skulle vara framme. Vi utför också service och reparationer på barnvagnar. Kontakta order@kopbarnvagn.se eller kom in till oss för att boka.


Om köpbarnvagn

Vi på Köpbarnvagn värderar kunskap, trygghet och nöjda kunder. Vår förhoppning är att vårt intresse för dig som kund ska göra din resa in i familjevärlden trygg och rolig. Låt oss följa dig och din familj så lovar vi att finnas där för er när ni har frågor eller funderingar kring stort och smått. Vi välkomnar alla familjer och hjälper er till en trygg och långvarig investering för familjen!


Varmt välkommen!

Logga in