Välkommen till KöpBarnvagn!

Köpbarnvagn etablerades 2003, och var då bland de första att sälja barnvagnar online. Vi i personalen har tillsammans över 30 års erfarenhet i branschen och vi brinner fortfarande för att varje dag få sprida vår kunskap vidare. Vi är stolta över vårt lilla team i Karlstad och våra fina varumärken som vi säljer.

köpbarnvagn-om-oss

Från vår fysiska butik på Gräsdalsgatan 1 i Karlstad samlar vi kunskap när vi dagligen träffar er föräldrar. Med våra 500 kvm erbjuder vi ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar och mycket annat. I vår butik kan du testa barnvagnar utomhus och prova bilbarnstolar i bilen. Självklart hjälper vi till med montering av både barnvagn och bilstol när du handlar hos oss.

Det kan vara tryggt att veta att vi också har lång erfarenhet av att hantera reklamationer på distans. Vi tillhandahåller även mycket reservdelar om olyckan skulle vara framme. Vi utför också service och reparationer på barnvagnar. Kontakta order@kopbarnvagn.se eller kom in till oss för att boka.

Vi har samma priser i vår fysiska butik som online. Du kan enkelt lägga en order online för hämtning i vår butik! Men bor du inte nära Karlstad så lugn - vi leverar våra produkter till hela Sverige (samt till Norge via www.kjopbarnevogn.no).

Vi på Köpbarnvagn värderar kunskap, trygghet och nöjda kunder. Vår förhoppning är att vårt intresse för dig som kund ska göra din resa in i familjevärlden trygg och rolig. Låt oss följa dig och din familj så lovar vi att finnas där för er när ni har frågor eller funderingar kring stort och smått. Vi välkomnar alla familjer och hjälper er till en trygg och långvarig investering för familjen!


Med anledning av Covid19
Vi håller butiken öppen, men under den rådande situationen har du möjlighet att lägga din order online för avhämtning utanför vår butik i den friska luften (skriv en kommentar till oss i kassan). Inne i butiken finns handsprit och vi ber alla att hålla avstånd. Vi handspritar våra produkter för att du fortfarande ska kunna prova barnvagnar och bilbarnstolar.


Varmt välkommen!

Logga in