Om oss på Köpbarnvagn
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY

Välkommen till KöpBarnvagn
– din personliga babybutik i Karlstad!

Vi levererar till hela Sverige
Varumärket Köpbarnvagn startade 2003 som en liten gårdsbutik, och har utvecklats till en komplett babybutik med marknadens bredaste sortiment av barnvagnar och bilbarnstolar. Vi tillhanda håller även ett väldigt stort sortiment av allt annat  man kan tänkas behöva till sitt barn: spjälsängar, matstolar, skötbord, filtar, inredning, leksaker, nappflaskor etc. Vi finns online och har samma priser online som i vår fysiska butik. Du kan enkelt lägga en order online för hämtning i vår butik, men bor du inte nära Karlstad så lugn - vi leverar alla våra produkter till hela Sverige (samt till Norge via www.kjopbarnevogn.no).

Från vår fysiska butik på Gräsdalsgatan 1 i Karlstad samlar vi kunskap när vi dagligen träffar er föräldrar. Med våra 400 kvm kan vi erbjuda dig som förälder och gravid ett stort sortiment med allt du kan tänkas behöva när du väntar barn eller har småbarn i åldrarna 0-5 år. Hos oss har du exempelvis möjlighet att testa barnvagnar från kända varumärken så som Bugaboo, Emmaljunga, Britax, Cybex, Stokke och många fler. Vi utför även barnvagnsservice och reparationer.  Provkör en barnvagn utomhus och få sedan den vagn du beställer färdigmonterad vid leverans. Vi hjälper dig även att prova ut bilbarnstolar och babyskydd i din bil. Med vår långa erfarenhet och samarbetspartner har vi stor kunskap om säkerhet för ditt barn och dig i trafiken. Hos oss hittar du enbart ett sortiment som värderar säkerheten högst.

Vi som arbetar på Köpbarnvagn brinner verkligen för vårt sortiment och för att du som kund ska bli nöjd med ett köp från oss. Flera av oss har jobbat i branschen i över 10 år och kan ge dig många tips och råd utifrån våra erfarenheter. Vår förhoppning är att vårt intresse för dig som kund ska göra din resa in och vidare i familjevärlden trygg och rolig. Låt oss följa dig och din familj så lovar vi att finnas där för er när ni har frågor eller funderingar kring stort och smått. 


Vi välkomnar alla familjer och hjälper er till en trygg och långvarig investering för familjen!Med anledning av Covid19
Vi håller butiken öppen, men under den rådande situationen har du möjlighet att lägga din order online för avhämtning utanför vår butik i den friska luften (skriv en kommentar till oss i kassan). Inne i butiken finns handsprit och vi ber alla att hålla avstånd. Vi handspritar våra produkter för att du fortfarande ska kunna provköra barnvagnar och provsitta bilbarnstolar. 

Vår butik ligger i samma byggnad som EM Home i Karlstad - på Gräsdalsgatan 1.

Butikens öppettider:
Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-16.00

Söndagar Stängt


Varmt välkommen!