BabyBjörn

Svenska BabyBjörn grundades 1961 och började sin resa med sin, ännu idag, omtyckta och klassiska babysitter. När Babysittern lanserades blev den snabbt omtyckt och BabyBjörn utökade snart sin verksamhet för att erbjuda familjer fler produkter som exempelvis matstolar och resesängar. BabyBjörn grundades av Björn Jakobsson som i tätt samarbete med läkare via sin forskning tidigt förstod vikten av att även pappor behöver bygga närhet till sitt barn (och vice versa). Därför tog BabyBjörn fram en bärsele som underlättade för båda föräldrarna att ofta och enklare bygga närhet till sin bebis.
Med sin bärsele original, som än idag finns i uppdaterade modeller, uppmärksammade BabyBjörn pappornas roll i bebisens liv genom att marknadsföra pappor i sin reklam under 80 och 90-talet. De var också banbrytare då Lillemor Jakobsson, Björns fru, designade en svart bärsele redan på 80-talet. Inget av detta är någonting vi höjer på ögonbrynen åt idag, men just då var det en sensation och BabyBjörn har deltagit aktivt för att förändra synen på papparollen. 


Idag jobbar BabyBjörn´s nya generation mycket med hållbarhet inför nästa generation. Att noga välja material och samarbeten som främjar vår nästa generations miljö. BabyBjörn följer produktionen i alla steg för att göra ett så litet avtryck på klimatet som möjligt. Från den lilla bomullsplantan till kartongen som används. Allt kontrolleras allt med noggrannhet och med framtiden i tanken. Till och med frakten ut till oss konsumenter är genomtänkta
BabyBjörn är sedan starten 1961 väl medvetna om att allt de gör påverkar vår planet ❤
Hos oss på Köpbarnvagn kan du välja bland olika Babybjörn bärselar, babysitters, pottor, toalettsitsar för barn samt resesängar.
Visar 1-32 av 56 artiklar
BabyBjörn Babysitter Bliss 3D Jersey Light Beige
Extra mjukt Jerseytyg
2495 kr
Köp
Info
BabyBjörn Resesäng Light Black
Väger endast 6 kg
2695 kr
Köp
Info
1  2  Nästa»
Logga in