BabyBjörn

Svenska BabyBjörn startades 1961 och började sin resa med sin, ännu idag, omtyckta babysitter. När den kom ut till försäljning blev den snabbt omtyckt och BabyBjörn utökade snart sin verksamhet för att erbjuda familjer matstolar, resesängar och skötbord. BabyBjörn grundades av Björn Jakobsson som i tätt samarbete med läkare via sin forskning tidigt förstod vikten av att även pappor behöver bygga närhet till sitt barn (och vice versa). Därför tog BabyBjörn fram en bärsele som underlättade för båda föräldrarna att ofta och enklare bygga närhet till sin bebis.

Med sin bärsele Original, som än idag finns i uppdaterade modeller, uppmärksammade BabyBjörn pappornas roll i bebisens liv genom att marknadsföra pappor i sin reklam under 80 och 90-talet. De var också banbrytare då Lillemor Jakobsson, Björns fru, designade en svart bärsele redan på 80-talet. Inget av detta är någonting vi höjer på ögonbrynen åt idag, men just då var det en sensation och BabyBjörn har deltagit aktivt för att förändra synen på papparollen. 

Hos oss på Köpbarnvagn hittar du BabyBjörns produkter till ett bra pris; du hittar bärselar, babysitters, matserviser, haklappar, pottor, toalettsitsar för barn och självklart leksaker. 
Visar 1-32 av 41 artiklar
Babybjörn Babysitter Bliss Soft Mesh Leopard Anthracite
REA
BabyBjörn Resesäng Light Black
Väger endast 6 kg
2695 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla
Logga in