Bugaboo

Bugaboo från Holland tillverkar barnvagnar med inovativ design och unika egenskaper. Bugaboo betyder mobilitet vilket är signifikativt för varumärket med dess smarta och smidiga barnvagnar. Bugaboo kännetecknas av hög kvalité och trendsäker design. Varje funktion är noggrant genomtänkt och utformad för att förenkla vardagsbestyren. Med förlängningsbar sufflett, justerbar och vändbar sittdel med enhandsgrepp, och ventilerande madrass och sufflett blir åkturen både trygg, komfortabel och smidig för dig och ditt barn.

Från Bugaboo hittar du modeller som Bugaboo Donkey - Barnvagnen som växer med familjen och till en början fungerar som en singelvagn i "mono" läge men sedan kan breddas till en syskonvagn på ett patenterat vis.

Bugaboo Fox är en smidig och funktionell barnvagn med ett unikt chassi i lättviktsaluminium och stora låsningsbara framhjul. Bugaboo Fox erbjuder en unik följsam körkänsla och avancerad stötdämpning för turer på ojämna underlag. Med sin smarta och innovativa design kommer den underlätta och göra vardagen roligare för dig som är småbarnsförälder. 

Hos Köpbarnvagn hittar du barnvagnspaket med Bugaboo Donkey & Bugaboo Fox - i kombination med kompatibla babyskydd, så kallade travelsystem. På Bugaboo barnvagnar kan du fästa babyskydd från kända märken som Maxi-Cosi, Cybex och Axkid. Du fäster enkelt ditt babyskydd på vagnens chassi med hjälp av adapter som är anpassad efter just din barnvagnsmodell.
Visar 1-32 av 294 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Modell
Highlights
Bäst i test Barnprodukter
Barnvagnar
Bilbarnstolar
Kampanjer
Barn & Förälder
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Bugaboo Fox 5 Inkl. Joie I-Snug 2

Nyhet

REA
Bugaboo Fox 5 Paket Joie i-Snug 2
REA
Roterbar bilstol
16491 kr 18955 kr
Bugaboo Donkey 5 Duo Desert Taupe
Bäst i test 2023
20195 kr
Köp
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..10  Nästa»
Logga in