Bugaboo

Bugaboo från Holland tillverkar barnvagnar med inovativ design och unika egenskaper. Bugaboo betyder mobilitet vilket är signifikativt för varumärket med dess smarta och smidiga barnvagnar. Bugaboo kännetecknas av hög kvalité och trendsäker design. Varje funktion är noggrant genomtänkt och utformad för att förenkla vardagsbestyren. Med förlängningsbar sufflett, justerbar och vändbar sittdel med enhandsgrepp, och ventilerande madrass och sufflett blir åkturen både trygg, komfortabel och smidig för dig och ditt barn.

Från Bugaboo hittar du modeller som Bugaboo Donkey - Barnvagnen som växer med familjen och till en början fungerar som en singelvagn i "mono" läge men sedan kan breddas till en syskonvagn på ett patenterat vis.

Bugaboo Fox är en smidig och funktionell barnvagn med ett unikt chassi i lättviktsaluminium och stora låsningsbara framhjul. Bugaboo Fox erbjuder en unik följsam körkänsla och avancerad stötdämpning för turer på ojämna underlag. Med sin smarta och innovativa design kommer den underlätta och göra vardagen roligare för dig som är småbarnsförälder. 

Hos Köpbarnvagn hittar du barnvagnspaket med Bugaboo Donkey & Bugaboo Fox - i kombination med kompatibla babyskydd, så kallade travelsystem. På Bugaboo barnvagnar kan du fästa babyskydd från kända märken som Maxi-Cosi, Cybex och Axkid. Du fäster enkelt ditt babyskydd på vagnens chassi med hjälp av adapter som är anpassad efter just din barnvagnsmodell.
Visar 1-32 av 277 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Modell
Kampanjer
Barnvagnar
Bilbarnstolar
Leksaker
REA
Barn & Förälder
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Bugaboo Fox 5 Bas Black/Midnight Black
Köp till sufflett!
13899 kr
Bugaboo Fox 5 Paket Cybex
REA
17096 kr 18995 kr
Bugaboo Butterfly Black/Midnight black
Resevagn, Bäst i test!
4995 kr
Bugaboo Butterfly Black/Forest green
Resevagn, Bäst i test!
4995 kr
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla
Logga in