Bugaboo

Bugaboo från Holland tillverkar barnvagnar med inovativ design och unika egenskaper. Bugaboo betyder mobilitet vilket är signifikativt för varumärket med dess smarta och smidiga barnvagnar. Bugaboo kännetecknas av hög kvalité och trendsäker design. Varje funktion är noggrant genomtänkt och utformad för att förenkla vardagsbestyren. Med förlängningsbar sufflett, justerbar och vändbar sittdel med enhandsgrepp, och ventilerande madrass och sufflett blir åkturen både trygg, komfortabel och smidig för dig och ditt barn.

Från Bugaboo hittar du modeller som Bugaboo Donkey - Barnvagnen som växer med familjen och till en början fungerar som en singelvagn i "mono" läge men sedan kan breddas till en syskonvagn på ett patenterat vis.

Bugaboo Fox är en smidig och funktionell barnvagn med ett unikt chassi i lättviktsaluminium och stora låsningsbara framhjul. Bugaboo Fox erbjuder en unik följsam körkänsla och avancerad stötdämpning för turer på ojämna underlag. Med sin smarta och innovativa design kommer den underlätta och göra vardagen roligare för dig som är småbarnsförälder. 

Hos Köpbarnvagn hittar du barnvagnspaket med Bugaboo Donkey & Bugaboo Fox - i kombination med kompatibla babyskydd, så kallade travelsystem. På Bugaboo barnvagnar kan du fästa babyskydd från kända märken som Maxi-Cosi, Cybex och Axkid. Du fäster enkelt ditt babyskydd på vagnens chassi med hjälp av adapter som är anpassad efter just din barnvagnsmodell.
Visar 1-32 av 259 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Modell
Barnvagnar
Bilbarnstolar
REA
Barn & Förälder
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Bugaboo Fox 3 & Turtle Air Babyskydd
REA
Paketpris! Finns i flera färger
15775 kr 17528 kr
Bugaboo Fox 3 & Maxi-Cosi Cabriofix
REA
Paketpris! Finns i flera färger
15682 kr 17424 kr
Bugaboo Fox 3 Barnvagn Bas
Flera färger
fr. 12200 kr
Bugaboo Donkey 5 Mono Inkl. Bugaboo Babyskydd
REA
Bugaboo Fox 3 & Cybex Cloud Z Babyskydd
REA
Paketpris! Finns i flera färger
16402 kr 18224 kr
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla
Logga in