STOKKE

STOKKE är anpassade för norden

STOKKE grundades i Norge år 1932, och har designat barnvagnar anpassat för det nordiska klimatet sedan 2003. Deras motivation har alltid varit att göra det både bekvämt och enkelt för familjen att växa i takt med STOKKES produkter. Bland barnvagnar var Xplory först ut, som snabbt blev omtyckt för sitt höga, komfortabla och ergonomiska sittläge.

STOKKE - ett prisvinnande varumärke

STOKKE Xplory har under 2021 uppdaterats till Xplory X och försetts med ännu mer exklusiva material och stilren design. Modellen är utsedd vinnare av Red Dot Design Award år 2021, och när man provar barnvagnen så förstår man varför. Med sin avtagbara väska, där vi vanligtvis ser en varukorg, ökar smidigheten att inte lämna något STOKKES filosofi är främja anknytning mellan barn och förälder, och genom deras produkter så låter man barnen komma närmre de vuxna. Det är därför de bland annat skapat en sitt och liggdel som går att höja och sänka, för att barnet enkelt ska kunna ta en del av alla äventyr ni som familj tar er ut på med STOKKE xplory X.

3 års garanti med STOKKE

Vid köp av en barnvagn i från STOKKE så erbjuds en utökad garanti på 3 år. Välkomna att rådfråga oss om tillbehör till din nya barnvagn, så guidar vi dig att välja praktiska och snygga detaljeŕ.
Visar 1-32 av 117 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Kategori
Presenttips
Sommar
Barnvagnar
Bilbarnstolar
Leksaker
Barn & Förälder
Visa merVisa mindre
Barnvagnstyp/Tillbehör
Adapter till babyskydd
Barnvagnspaket
Duovagn
Myggnät
Regnskydd
Sittdyna
Skötväska
Solskydd
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
1  2  3  4  Nästa»
Logga in