Zazu

Grundarna till det Holländska varumärket ZAZU var båda föräldrar till tre små barn när de började utveckla produkter som hjälper barn och föräldrar att få en god natts sömn. Utifrån erfarenheter och kunskap som Nynke Bakker och Sven van der Veen samlat under småbarnsåren startade de produktionen av de genialiska ZAZU produkterna. Sömntränare, nattlampor och gosedjur är några av uppfinningarna föräldrar världen över erbjuds idag. Föräldraskapet kan vara kämpigt när de små inte har samma dygnsrytm som en vuxen. Med produkter från ZAZU kan ni förenkla dessa utmaningar.

De supersöta gosedjuren från ZAZU har olika funktioner. Syftet är att det ska trösta och lugna ditt nyfödda barn, bland annat genom att härma en förälders hjärtslag. Produkterna är enkla att använda och att slå på och av. Allt för att erbjuda en krångelfri vilostund för dig och ditt barn. ZAZU har gosedjur som aktiveras av barnets rörelser och ljud och som lyser i mjuka färger. Du hittar även supersmarta och söta sömntränare och nattlampor som lär barnet när det är sovtid och när det är dags att vakna.

Små barn behöver tid för att lära sig och rutiner och trygghet är extra viktigt de första åren. Med produkter från ZAZU som kan hjälpa oss på traven blir föräldraskapet enklare och tiden tillsammans tryggare för barnet.
Visar 1-15 av 15 artiklar
Zazu Nattlampa Billy the Bear
Deal
552 kr
519 kr
Köp
Info
Zazu Suzy bärbar vyssare speldosa
Deal
Ljud och Gråtsensor
254 kr
239 kr
Köp
Info
Zazu Snuttefilt Felix The Fox
Deal
Ljud & Gråtsensor
382 kr
359 kr
Köp
Info
Zazu Projektor Cody The Crab, Blå
Deal
Zazu Snuttefilt Becky The Bunny
Deal
Ljud och gråtsensor
382 kr
359 kr
Köp
Info
Zazu Nattlampa Katie The Cat, Grå
Deal
Logga in