20
Axkid Minikid 3 Granite i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Bilbarnstolar ca 6 mån - 5 år hos Köpbarnvagn (22150117)
Axkid Minikid 3 Granite Grå
Axkid Minikid 3 Granite Grå
Axkid Minikid 3 Granite Grå
Axkid Minikid 3 Granite Grå
Axkid Minikid 3 Granite
Axkid Minikid 3 Granite
Axkid Minikid 3 Granite
Axkid Minikid 3 Granite
Axkid Minikid 3 Granite
Axkid Minikid 3 Granite
 • Fri frakt över 999:-
 • Betala med Klarna

Axkid Minikid 3 Granite

Axkid
Passar barn 0-7 år!
6495 kr / 5196 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 6495 kr
Antal: 
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Minikid 3 Grå - Bakåtvänd bilbarnstol till 36 kg

  Axkid Minikid 3 erbjuder bekvämt bakåtvänt åkande ända upp till 125 cm och 36 kg. Med sin unika dynamiska nackstödsteknologi och automatiska förankringsband kan ditt barn resa säkert, bekvämt och bakåtvänt hela vägen upp till 7 års ålder.

  Egenskaper Minikid 3:

  - Bakåtvänt ännu längre – cirka 10 cm längre rygglängd! och nya innovativa funktioner.
  - Godkänd enligt den senaste R129-förordningen, Plus-testad och tillåter bakåtvänd upp till 7 års ålder (125 cm och 36 kg).
  - Nackstöd som automatiskt justeras till en säker position efter ditt barns längd och storlek eller om så önskas 14 fasta nackstödspositioner.
  - Installation på 60 sekunder - Enkelt installationssystem med automatiska nedre förankringar - vicka bara sätet säkert på plats.
  - Upp till 30 cm benutrymme – På grund av den kompakta men rymliga designen kan Minikid 3 passa även i de minsta bilarna men ändå ge ditt barn gott om benutrymme.

  Fakta om Minikid 3

  -Typ: Bakåtvänd bilbarnstol
  -Installation: Bältesmonterad
  -Godkänd vikt på barn: upp till 36 kg
  -Godkänd längd på barn: 61-125cm
  -Certifiering: R129
  -Plus Testad: Ja, upp till 125cm

  Minikid 3 – Förlänger den bakåtvända perioden ännu längre

  Minikid 3 är en säker och rymlig bilbarnstol med flera smarta funktioner. Minikid är designad med ett svenskt säkerhetstänk i sitt DNA som tillåter bekvämt bakåtvänt åkande upp till 125 cm och ca 7 år gammal, men har samtidigt en kompakt design.

  Som alla andra av Axkids bakåtvända bilbarnstolar, ett av de tuffaste krocktesten i världen, har Axkid Minikid 3 godkänts av Svenska Plustestet.

  Utmanar både längd- och viktgränser

  Bakåtvända bilbarnstolar har visat sig i tester vara upp till fem gånger säkrare än framåtvända.

  Därför har en ökning av rygglängden gjorts på Minikid 3 med cirka 10 cm (!) jämfört med dess föregångare. Denna stora ökning av rygglängden tillsammans med viktgränsen på hela 36 kg gör att ditt barn kan resa bakåtvänt så länge som möjligt.

  Upp till 30 cm benutrymme

  Den kompakta designen av Axkid Minikid 3 erbjuder ditt barn generöst benutrymme, men den har samtidigt flexibiliteten att installera i även de minsta bilar. Beroende på dina installationsmöjligheter kan Axkid Minikid 3 ge ditt barn upp till 30 cm extra benutrymme.

  Minikid 3 är inte beroende av ISOFIX-fästen i bilen, utan kan installeras på samtliga säten. Den kompakta designen gör det möjligt att installera tre i rad i baksätena, eller varför inte ha en i framsätet - vilket ger dig flexibilitet för att möta era familjebehov.

  Flexibel och anpassningsbar för ditt barn

  Den dynamiska nackstödsteknologin gör att du som förälder inte behöver oroa dig över ditt barns positionering eftersom nackstödet automatiskt anpassar sig efter barnets längd och storlek. Dra bara i bältet så hittar nackstödet sin optimala och säkraste position för ditt barn.

  Nackstödsdesignen är också uppdaterad till en V-formation och utvecklad med en kraftupptagande teknologi som ger ditt barn det bästa skyddet vid en eventuell krock.

  Enkel installation på 60 sekunder

  Mer än 60 % av alla bilbarnstolar är till viss del felaktigt installerade och säkerhetsrisken är därför stor. Välj därför alltid en bilbarnstol med enkel installation – precis som Axkid Minikid 3.

  Med en unik 6-stegs installationsguide, med endast en bältesklämma och tack vare de automatiska förankringsbanden som gör att du bara kan vicka sätet på plats, är svåra bältesinstallationer ett minne blott. Vidare finns visuell vägledning för installation av barn på bilbarnstolen för enkel åtkomst och vägledning.

  För att förenkla installationen ännu mer hjälper BILT-applikationen dig med en interaktiv och enkel 3D-installationsguide med steg-för-steg för både installation av bilbarnstolen och barnet.

  Efter att ha gått igenom stegen och den visuella och interaktiva vägledningen kan vi garantera en snabb och säker installation på cirka 60 sekunder. Med minskad risk för felaktiga installationer av både stolen och ditt barn, sätter Minikid 3 nu högre säkerhetsstandarder på marknaden för bältesmonterade bilbarnstolar.

  En säker och bekväm bilbarnstol för alla åldrar

  Kompromissa inte med komforten när du åker bil med ditt barn. Minikid 3’s Sleep Well System med sitt multilutande ben framtill gör att du kan använda olika positioner för en bekväm och säker lutning för ditt barn, beroende på ålderslängd och vinkel på bilens stol.

  Den kompakta designen av Axkid Minikid 3 ger ditt barn möjlighet till ett generöst benutrymme. Beroende på dina de alternativ du har vid installation kan Axkid Minikid 3 ge barnet upp till 30 cm extra benutrymme.

  Den stödjande insatsdynan till Axkid Minikid 3 ger även de minsta barnen en bekväm och säker position. Insatsdynan kommer med det bekväma materialet memory foam samt Mesh-tyg i ryggen för luftcirkulation. Den stödjande insatsdynan rekommenderas att användas för barn mellan 61-105 cm långt.

  Skyddar från alla vinklar

  25 % av alla svåra olyckor är krockar direkt från sidan eller frontalolyckor med sidovinkel. Det innovativa Sidokrockskyddet (ASIP) är utvecklat med det mest prestigefyllda krockinstitutet i världen – ADAC i Tyskland. Vid en sidokrock är ASIP byggd för att deformera och absorbera krockkraften innan den når ditt barn.


  Skillnaderna mellan Minikid 3 & Minikid 3 Premium:

  Minikid 3 Premium ger högre komfort med extra stoppning i tyget. Premiumversionen har även matchande nackstöd, dekorativa premium dragkedjor och mesh på stolsryggen.  Nytt för Minikid 3 (jämfört med Minikid 2):

  - Godkänd ända upp till 36 kg 
  - Ca 10 cm längre rygg
  - Högre komfort
  - Enklare installation
  - Utökad säkerhet och komfort på nackstödet
  - Uppdaterat tyg med högre komfort
  - Uppdaterad och förbättrad babydyna
  - Helt ny kompakt design som möjliggör att ha 3 st stolar installerade brevid varandra i baksätet

  I cirka 10 år har Axkid Minikid funnits på marknaden och tillhandahållit högsta säkerhet för barn över hela Europa. De unika funktionerna på Minikid samt de enorma säkerhetsfördelarna med förlängt bakåtvänt åkande gör Minikid till en produkt som verkligen uppskattas av både föräldrar och barn.

  Minikid-konceptet är känt för sina unika och patenterade egenskaper och för att rädda många liv under de senaste åren.

   

 • Egenskaper
 • Maxvikt: 36 kg
  Färg: Grå
  Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
  Bilstolstyp: Bakåtvänd bilbarnstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 22150117
Logga in